Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

Tota la veritat sobre la notícia de l'embaràs de Tamara Falcó

Íñigo Onieva es pronuncia i parla dels rumors d'embaràs

Si recentment hem estat testimonis de la segona oportunitat que Tamara Falcó ha donat a Íñigo Onieva després de la seva infidelitat, ara, nous rumors estan a l'aire. La filla d'Isabel Preysler confirmava que es casarà aquest mateix any amb la seva parella actual, a més que és tota una enamorada dels nens.

Tamara Falcó actualment té 41 anys i el temps se li està tirant a sobre. Per això, la 'influencer' no vol trigar gaires anys més a tenir un nou membre a la família. De fet, aquest 2023 estem veient la parella amb més força i més unida que mai.

Tamara Falcó és una enamorada dels nens

Aquest any trepitja fort per a la marquesa de Griñón, ja que es casarà amb la seva parella actual, Íñigo Onieva. Després d'haver-se promès, haver-li estat infidel amb una noia, i separar-se per un temps, la noia va decidir començar el 2023 perdonant-lo.

I encara que tot Espanya estava pendent d'aquesta relació i aquest 'affaire' d'Íñigo, Tamara va decidir donar-li una segona oportunitat. I és que, sembla que aquesta altra etapa per a ells comença fort. Properament podrem veure'ls donant-se el 'sí, vull' a l'altar, envoltats de tots els mitjans.

Foto de Tamara Falcó ensenyant l'anell de compromís a 'El Hormiguero'.
Tamara Falcó ensenyant l'anell a la televisió | Antena 3

Així les coses, la parella mostra més força que mai, moltes ganes i, sobretot, un possible embaràs. De fet, la filla d'Isabel Preysler ha confessat diverses vegades que és tota una enamorada dels nens, i quin millor any per quedar-se embarassada que aquest?

Davant de totes les xerrameques, Íñigo Onieva ha decidit finalment explicar tota la veritat sobre el suposat embaràs de la seva futura dona.

L'embaràs de Tamara Falcó

No podem negar que Tamara quan pugi a l'altar tindrà gairebé 42 anys. I és que, cal esmentar que és un número que la col·loca en una situació de maternitat imminent. Sí, perquè ser mare a partir dels 40 és una cosa que cada cop observem amb més freqüència.

Gràcies a moltes noves tècniques, veiem com de bé es conserven les dones per arribar a aquesta edat tan perfectes com Tamara Falcó. I és que es tracta d'un assumpte que fa més senzill un procés que és força complicat, ja que els embarassos en dones de més de 40 anys solen ser de risc.

Foto de Tamara Falcó
Tamara Falcó presenta la seva col·lecció TFP de la mà de Pedro del Hierro | Europa Press

Això sí, la majoria de vegades gràcies als professionals solen sortir del tot bé i tenen final feliç. A més, diversos dels motius que fan que l'embaràs s'endarrereixi solen ser econòmics i professionals. Així és, ja que la feina i la necessitat d'establir-se abans de tenir un fill fa que es retardi l'edat de ser mare.

I aquesta és una qüestió que estem veient a la mateixa Tamara Falcó. És cert que a la noia no li falten recursos, però sí que ha de passar abans per l'església per arribar a concebre un nadó.

Sense pressa, però sense pausa

A diferència de Tamara Falcó, Íñigo Onieva es pren el tema de la paternitat amb calma. Ell és set anys més jove que ella, i considera que arribarà tot en el moment oportú. Per això ell, a diferència de la 'influencer', no té gens de pressa per ser pare.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva tenen les coses clares | GTRES

La marquesa de Griñón és tota una dona que adora els nens, i ja ho veiem amb els seus nebots, que tenen una estupenda relació. A més, en tan sols uns mesos estarà casada i potser aquest mateix any podrem veure un nou membre a la seva família. Tamara Falcó seria mare passats els 40 i la seva parella passaria de ser el solter d'or al marquès de Griñón i pare el mateix any.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp