Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la reina Letícia.

Letícia, en el punt de mira pel que Elionor ha fet amb la seva àvia

Elionor ha fet una cosa que podria haver decebut la seva àvia

Elionor va convertir-se en protagonista involuntària al funeral del seu oncle-avi Constantí de Grècia. La jove hereva i la seva germana Sofia van ser les úniques netes dels reis emèrits que no van assistir al comiat a Atenes. Un fet que ara cobra més importància després dels darrers esdeveniments que envolten Elionor i que qüestionarien el perquè de la seva comentada absència.

El 16 de gener passat, membres de la reialesa de tot Europa es reunien a Atenes per donar l'últim adeu a Constantí II. Un esdeveniment que va congregar gairebé tota la Família Reial espanyola. Només van faltar Elionor, que estudia a Gal·les, i Sofia que cursa quart de secundària en una escola a Madrid.

Imatge dels reis emèrits acompanyats dels seus nets i filles al funeral de Constantí
Elionor i Sofia no van anar a acomiadar Constantí de Grècia | GTRES

Tot i que no hi va haver confirmació oficial, de manera oficiosa es va justificar explicant que era un dia lectiu. Motiu pel qual Elionor i Sofia no haurien interromput la seva rutina d'estudis. Però el que crida l'atenció són els viatges recents que l'hereva ha fet a la capital per motius ben diferents.

En concret, ha transcendit que la filla de Felip i Letícia va visitar la capital el divendres 20 de gener. Un viatge imprevist i que es va deure a un problema dental d'Elionor que la va obligar a visitar la seva odontòloga a la capital. La professional, íntima amiga de la reina, és qui porta el tractament d'ortodòncia de l'hereva.

Elionor ha volat a la capital dos caps de setmana seguits

A més, una setmana després i coincidint amb l'aniversari de Felip VI, Elionor va tornar de nou a la capital per a la celebració familiar. El rei feia anys dilluns passat i la celebració es va avançar a diumenge perquè poguessin assistir més convidats al dinar ofert al migdia.

El divendres 27 de gener, just finalitzar les classes a l'UWC Atlantic College, Elionor volava rumb a Madrid sense que el seu pare en tingués coneixement. La intenció era sorprendre'l aquella mateixa nit, i així gaudir d'una vetllada amb la seva dona i amb una parella amiga. Pedro Jaén, conegut dermatòleg, i la seva dona, Julia, amb qui van sopar al restaurant 'Ferretería', situat al carrer Atocha.

Reis
Els reis Felip i Letícia van anar al cine i després a sopar amb uns amics | GTRES

En arribar a l'establiment, una antiga ferreteria que ha estat convertida en bar, molts dels comensals es van aixecar per saludar al monarca. El sopar va consistir en croquetes, pop a la brasa, torrades i patates braves. Allà les dues parelles es van asseure en una de les taules altes del local, tot i que així s'exposaven a ser vistos i reconeguts per la resta de clients.

El rei va avançar a diumenge la celebració del seu aniversari

Abans del sopar, els reis i els seus amics van anar al cinema per veure Babylon, l'última pel·lícula de Brad Pitt i Margot Robbie, en una sala propera al local. L'endemà, els reis van gaudir d'un dia en família amb Elionor i Sofia. Finalment, diumenge es va celebrar de manera anticipada l'onomàstica del monarca.

Muntatge princesa Elionor i rei Felip
Elionor ha volat a Madrid per acompanyar el rei Felip al seu aniversari| Catalunya Diari

Al dinar van estar també presents altres familiars de la reina. La seva mare, Paloma Rocasolano, acompanyada per la seva parella, Marcus Brandler, la seva germana, Telma Ortiz, que hi va anar amb el seu xicot, Robert Gavin, i les seves dues filles. Així mateix, la reina Sofia, que va tornar recentment d'Atenes després d'acomiadar el seu germà, tampoc va faltar a la celebració.

Tanmateix, crida l'atenció que l'hereva hagi viatjat a Madrid dues vegades tan seguides i no fos present a Atenes amb la seva família fa un parell de setmanes. Més enllà del que és estrictament acadèmic, sí que sembla que el funeral per la mort del seu oncle-avi Constantí II fos un acte que justifiqués la seva presència.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp