Primer pla d'Eva González.

Eva González confirma al seu fill que ja no hi ha marxa enrere

Eva González pren una decisió molt important

Dins les cares més conegudes al món del periodisme d'avui dia hi ha el de la fabulosa Eva González. La sevillana compta amb una àmplia trajectòria professional, ja que no només és presentadora, sinó que també treballa com a model i actriu.

Molta gent no ho sap, però Eva va ser guanyadora del títol 'Miss Espanya' l'any 2003, i actualment presenta totes les versions de 'La Voz' a Espanya. Ara, però, la periodista s'ha tornat la protagonista de la setmana per mostrar el que ha fet a les xarxes, que li canviarà la vida.

Eva González, propera als seus seguidors

La periodista ha aconseguit fer-se un lloc entre els personatges del món del periodisme. Als seus quaranta-dos anys, González compta amb una gran carrera professional, i no només parlem dins l'àmbit de la comunicació, sinó que també ha realitzat diversos treballs sent model i, a més a més, actriu.

Sense oblidar-nos que va ser la guanyadora del títol 'Miss Espanya' fa uns quants anys, Eva González ha treballat molt al llarg de la seva vida i actualment presenta totes les versions de 'La Voz' a Espanya a Antena 3.

Foto de Sonsoles Ónega i Eva González al plató de 'La Voz'.
Foto de Sonsoles Ónega i Eva González al plató de 'La Voz' | Antena 3

La presentadora és una persona que habitualment fa servir les xarxes socials per mostrar alguns dels seus aspectes més íntims. Així, per exemple, la model comparteix moments de la seva vida personal, com ara trobades amb amics o viatges. També hem pogut veure alguna imatge darrere de les càmeres de l'espai televisiu, 'La Voz'.

Així doncs, González es mostra molt propera a tots els seus seguidors de la d'Instagram, on posseeix més d'un milió. D'altra banda, aquesta darrera setmana ha publicat una de les decisions més importants que ha pres a la seva vida. Un assumpte que té a veure amb un comiat molt especial.

La darrera confidència de la presentadora

Eva González ha compartit a través de les xarxes una decisió que ha pres aquesta última setmana. Sí, perquè ha decidit acomiadar-se d'un dels seus tatuatges. «Tenia aquest tatuatge fa molt de temps», ha explicat en una 'storie' d'Instagram. Si bé ha reconegut que li «encanta», però «no estava ben fet», i per això ha decidit «eliminar-lo» anant a una clínica especialitzada.

Per tant, la periodista ha volgut mostrar a tots els seus seguidors la imatge del tatuatge del qual s'acomiadaria i com han sigut els primers passos de l'eliminació. I és que ja ha assistit a la primera sessió i ha comentat: «Ja us aniré explicant com va evolucionant».

Imatge de Story d'Eva González traient-se el tatuatge
Story d'Eva González traient-se el tatuatge | Instagram @evagonzalezoficial

Parlem d'un tatuatge que té des del 2015 a la part interior del turmell dret. Entre les seves fotos publicades al seu compte personal d'Instagram, es pot observar a la perfecció, ja que Eva ha mostrat més d'alguna ocasió imatges en què es podia apreciar.

Eva González té diversos tatuatges al cos

Encara que s'estigui esborrant aquest tatuatge que ha mostrat a les seves xarxes, Eva González en té algun de més. Si bé no n'és gaire fan, sí que en té d'altres al cos. N'hem pogut fitxar un que és una paraula en àrab a l'empenya del peu esquerre.

Aquest se'l va fer al costat d'una de les seves amigues més estimades, després d'un imminent viatge al Marroc. Per això, segurament no té pensat eliminar-lo mai.

A més a més, també hem vist que té un tribal sobre l'omòplat dret. Tot i que, cal esmentar, que l'any 2019 va assegurar que dels tres que lluïa se'n penedia dos, un el que ja està traient de la seva pell.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp