Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne viu la nit de Nadal més amarga: no sap què fer

Així serà el dur Nadal de Bertín Osborne

Les últimes setmanes, Bertín Osborne ha fet parlar més del que és habitual. El motiu? Que una portada de ¡Hola! ho revolucionava tot. I és que el cantant va aparèixer en primer pla d'aquesta revista presumint del canvi físic que ha fet amb 68 anys.

Tal com ell va assegurar en aquest mitjà, el fet d'haver estat uns mesos fent dieta estricta i exercici dur ha fet que el presentador aconsegueixi un físic envejable. «Em vaig proposar posar-me en forma fa quatre o cinc mesos. Vaig aprimar-me 10 quilos i encara em mantinc», va explicar al seu moment.

«És un tema de força voluntat i, ara, ja és un tema d'hàbit», va prosseguir. Ara, però, Bertín Osborne es troba al punt de mira per una raó molt diferent d'aquesta. I és que acaba de concedir una entrevista a Pronto on ha revelat què farà per Nadal. Per descomptat, la resposta no ha deixat ningú indiferent.

Primer pla de Bertín Osborne
El Nadal de Bertín Osborne al detall | GTRES

 

El Nadal més solitari de Bertín Osborne

Ara que queden pocs dies perquè comenci oficialment l'època més especial de l'any, tots els mitjans no poden evitar preguntar-se com passaran els famosos el Nadal. D'entre totes les cares conegudes del món del cor, Bertín Osborne és una de les que més interès ha suscitat respecte a què farà durant aquestes dates.

En general, cridava especialment l'atenció amb qui passaria la temporada nadalenca. Ara, però, ha estat el mateix cantant qui ha revelat com passarà el Nadal: sol o acompanyat? Aquesta era la gran pregunta.

De fet, la seva filla, Eugenia Osborne, ja es va animar fa uns dies a revelar públicament amb qui passarà aquesta època tan especial. «Com sempre, me'n vaig a Jerez i aniré també a casa del meu pare, a Sevilla, o sigui que passaré totes les festes amb la meva família», va confessar la filla de Bertín Osborne. Fins i tot la filla de Bertín Osborne va assegurar que havia planejat un viatge amb el seu pare i amb els seus fills per a la nit de Cap d'Any.

Això sí, malgrat que la 'influencer' acompanyarà el seu pare, la veritat és que aquest acaba de revelar tot el contrari. Així mateix el presentador s'ha confessat per a la revista Pronto, mitjà que no ha dubtat a preguntar-li com passaria el Nadal.

«He de parlar amb Fabiola per veure com ens organitzem. Fa dos anys que passo amb ells només la nit de Nadal, així que aquest any espero estar amb algun dels meus», se sincerava.

Per això, segons Bertín Osborne, el Nadal no serà d'allò més agradable, ja que podria no estar envoltat de la seva família.

Pla general de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha confirmat que passarà el Nadal sol | Europa Press

 

La dura petició de Fabiola Martínez, exdona de Bertín Osborne, als mitjans

Per part de l'exdona de Bertín Osborne, Fabiola Martínez, la veritat és que segurament decidirà passar aquestes dates especials allunyada del cantant. I és que, a hores d'ara, la veneçolana prefereix mantenir el mínim contacte amb qui va ser la seva parella.

Una de les raons d'això és l'assetjament mediàtic, ja que la premsa insisteix a preguntar-li sobre una reconciliació amb el músic. «Tot el relatiu a ell li ho podeu preguntar a ell. Ja són dos anys separats, no sé què més podem dir l'un de l'altre», explotava fa uns dies.

«No hi tinc res en contra, simplement ja avorreix una mica», prosseguia contundent. I és que Martínez va reconèixer que li agradaria per fi passar pàgina i que no continuï sortint el tema de Bertín Osborne.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp