Primer pla d'Antonio Montero

Aquí viu Antonio Montero, una casa que deixa mut el seu fill Nicolás

Antonio Montero mostra alguns dels racons de casa familiar

Antonio Montero no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de presumir davant de tot Espanya de la increïble casa que comparteix amb la seva dona, la periodista Marisa Martín-Blázquez.

No hi ha cap dubte que Antonio Montero està passant per un dels millors moments de la vida. I és que, després de tots els problemes conjugals que va tenir en el passat, tot apunta que l'harmonia s'ha tornat a instal·lar a casa seva.

Avui dia, Antonio Montero i la seva dona s'han convertit en una de les parelles més sòlides dins del món de la comunicació, però hi va haver un moment en què la seva relació va estar en perill.

I el motiu no va ser cap altre que la infidelitat del fotògraf amb una altra dona. «Per primera vegada a la meva vida havia anat a dinar amb algú que no era la meva dona. Era una amiga que vaig conèixer en un viatge de feina», va assegurar el paparazzi.

Amb el pas del temps, la pau i l'amor van tornar a formar part de les seves vides i, com és normal, han tornat a viure sota el mateix sostre. Ara, Antonio Montero ha deixat tothom sense paraules en mostrar com és la seva espectacular casa. I és que tot apunta que el seu fill Nicolau hi ha tingut molt a veure.

Antonio Montero revela tots els secrets de casa seva

En alguna ocasió, Antonio Montero i Marisa Martín-Blázquez han mostrat als seus comptes d'Instagram alguns dels racons de casa seva, però, segons ha pogut saber Jaleos del Corazón , Nicolás hauria estat el responsable d'embellir la llar familiar.

Gràcies a les xarxes socials de la col·laboradora de televisió, hem pogut saber que aquest jove és arquitecte de professió i va ser el responsable de la primera gran obra de casa seva. I és que, fa un temps, va ser ell mateix qui va reformar la seva habitació.

Tal com va assegurar la dona d'Antonio Montero al compte d'Instagram,«Nicolás és arquitecte. Sempre va ser la seva il·lusió. El recordo amb set anys dibuixant edificis i ciutats al·lucinants, amb la passió de qui veu en això el seu futur».

Imatge d'Antonio Montero seriós.
Antonio Montero ha aconseguit posar en ordre la vida | GTRES

Ara, tot apunta que Nico va aconseguir fer realitat els seus somnis, encara que per això hagi hagut «d'exercir la seva professió fora d'Espanya», com molts joves del nostre país.

Però, abans d'abandonar el niu familiar, el fill d'Antonio Montero  «va voler fer una petita reforma a la seva habitació».

«Ja se sap que les mares, pels fills, fem impossibles i vaig donar l'aprovació amb poca gana, però perquè a ell li emocionava el projecte», va assegurar Marisa en aquell moment.

La dona d'Antonio Montero
La dona d'Antonio Montero ensenya els racons més increïbles de casa seva | GTRES

I és que, segons va relatar la periodista, «no només va fer els plànols i el disseny arquitectònic de la reforma, sinó que també va realitzar ell mateix els oficis. Va fer de soldador, ferrer, electricista, fuster, va dissenyar i fabricar la taula del seu estudi, els llums de peu…».

A més, i per si era poc, «va tirar murs, falsos sostres, va folrar el sostre de fusta, va polir la pintura perquè el totxo quedés vist i va fer l'altell per fer-ne l'estudi a dalt».

Però, després de tot aquest embolic, el fill d'Antonio Montero va haver de marxar abans de veure la seva obra acabada. «La reforma no estava, ni està del tot acabada, però va haver de marxar», lamenta al final d'aquest relat.

La dona d'Antonio Montero
La dona d'Antonio Montero mostra els detalls d´una de les habitacions | NSTAGRAM @MARISAMARTINBLAZQUEZ

Després de marcar un estil a la seva habitació, el fill d'Antonio Montero i Marisa Martín-Blázquez va aconseguir extrapolar els gustos a la resta de la casa.

Aprofitant que la construcció està situada a la serra de Madrid, els comunicadors han optat per la utilització de materials naturals, com ara fustes, maons a la vista i murs de pedra, per conformar casa seva.

A més, i per combatre les altes temperatures de l'estiu, Antonio Montero i la seva dona compten amb una increïble piscina i amb un espai  ideal per bronzejar la pell sense haver d'anar a la zona de bany.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp