Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

El vídeo de Jorge Fernández que aclareix els dubtes sobre la seva xicota

Jorge Fernández, al punt de mira per l'espot publicitari que acaba de llançar Antena 3

Sens dubte, amb el pas dels anys, Jorge Fernández s'ha convertit en un dels presentadors més estimats de la televisió. No n'hi ha per menys la veritat perquè el seu carisma i empatia a l'hora de conduir els espais acaben traspassant la petita pantalla.

Així mateix, avui dia, després de 16 anys encara presenta un dels formats més reeixits d'Antena 3: La ruleta de la suerte. Amb raó l'exjugador de bàsquet ha passat a ser una de les cares imprescindibles de la cadena rival de Telecinco.

Justament, Antena 3, coneixedor que Jorge Fernández és un professional de cap a peus, ha comptat amb ell per dur a terme una important tasca. I és que l'alacantí ha aparegut en un vídeo, produït per la cadena, que, per descomptat, ha fet prou que parlar últimament.

Foto de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte'.
Jorge Fernández, un dels protagonistes del nou vídeo de la cadena rival de Telecinco | Antena 3

Jorge Fernández, present al famós vídeo d'Antena 3

No hi ha cap dubte que l'anunci de Nadal d'Antena 3 ha estat en boca de tot el món. Va ser fa uns dies quan es va emetre per primera vegada aquest vídeo en qüestió, sota el títol de Cenita de 10. Com era d'esperar, hi apareixen una gran quantitat de rostres coneguts de la cadena, entre ells, el del presentador Jorge Fernández, que fa la seva aparició estel·lar.

D'entre tots els professionals que fan el seu acte de presència a l'spot publicitari es troben alguns dels companys de Jorge Fernández, els quals destaquen els següents: Sonsoles Ónega, Manel Fuentes, Eva González, Susanna Griso, Roberto Leal, Pablo Motos i Cristina Pedroche. A aquesta llista també se sumen altres cares conegudes com María del Monte, Pablo Álvarez i Sara García.

D'altra banda, un de les tantes imatges que ha volgut transmetre Antena 3 amb el seu anunci nadalenc ha estat el de projectar una cadena familiar, plural i diversa, cosa del que és testimoni el mateix Jorge Fernández. «Siguis com siguis i vinguis amb qui vinguis, tu també estàs convidat al Nadal d'Antena 3, perquè tindrem de tot i per a tot», s'escoltava al vídeo.

«Som una televisió líder, la més vista d'aquest país. I tenim l'obligació i la responsabilitat de tocar altres temes, que com a mitjà de comunicació és la nostra missió», prosseguia el discurs.

«Antena 3 reforça durant aquestes celebracions nadalenques el seu compromís com la 'tele oberta', amb la seva vocació per connectar els espectadors amb el món on viuen i amb la gent que els envolta, així com de servir com a finestra cap al món real, divers i plural, a través dels millors continguts informatius i d'entreteniment».

«Fa més d'un any que som la televisió més vista d'aquest país, per la qual cada dia passen més de tretze milions de persones. Més que mai som La tele abierta, per la qual més espectadors passen cada dia i que ofereix tot tipus de continguts per a tota mena d'audiències», explicaven.

Imatge de Jorge Fernández.
Jorge Fernández ha aparegut al famós vídeo de la cadena | Europa Press

El revelador missatge de Jorge Fernández als seus

D'altra banda, Jorge Fernández també està fent parlar degut al missatge que va llançar públicament, des del seu programa, al seu entorn més proper. Concretament, les paraules que va pronunciar el presentador estaven dirigides als excompanys de classe.

Tot va començar quan un concursant de l'espai, Eneko, es va unir a participar en el format. Tal com va revelar aquest últim, és professor a la Facultat d'Educació i Esports de Vitòria. Arran d'això, l'alacantí no va poder evitar recordar els seus amics.

«Autèntics bandarres que ara estan de professors i no ho entenc», va dir. «Com sortien els dijous i ara van de formalets», va concloure divertit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp