Marta Riesco posant

Marta Riesco reconeix que ha comès un error amb els senyors que l'assetgen

Marta Riesco posa punt final a la polèmica

Marta Riesco està molt cansada de totes les crítiques que ha rebut els últims dies i, per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'acudir a les xarxes socials per reconèixer el gran error que ha comès els últims dies.

El 14 de desembre passat, David Flores va fer 24 anys i, com era d'esperar, els seus éssers estimats no van trigar ni un segon a felicitar-lo aquest dia tan especial.

Però, sens dubte, el missatge que més va cridar l'atenció va ser el de Marta Riesco. I és que tot apunta que des que va començar la seva relació amb Antonio David, la periodista ha estat molt a prop del jove.

Marta Riesco i David Flores
Marta presumeix de bona relació amb David Flores | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

Per això, no va dubtar a compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram un missatge emotiu per a l'aniversari. «Feliç aniversari a la persona més bona i més preciosa del món. Coneixe't és el millor que m'ha passat en molt de temps. T'estimo, Deivid».

Poc després que aquestes paraules veiessin la llum, els usuaris de les xarxes socials no van trigar a mostrar la seva indignació en considerar que, igual que la resta de la família, Marta Riesco havia utilitzat la imatge del jove en benefici seu.

«Has vist la foto que ha pujat Marta Riesco amb el teu germà? Quant sentiment expressa, quin perill té aquesta dona i quanta maldat», va escriure un dels seguidors de Rocío Flores.

Ara, i després de rebre diversos missatges similars, la reportera de Unicorn Content ha volgut tancar aquesta polèmica d'una vegada per totes. I, per això, ha tornat a fer ús de les xarxes socials.

Marta va revelar que hi ha diversos homes que l'estan assetjant, fins i tot en va publicar la foto. Ara ha reconegut que acaba de cometre un error amb ells: llegir els comentaris i donar-los protagonisme.

Marta Riesco denuncia l'assetjament que està rebent

Marta Riesco sempre ha estat una dona molt polèmica. Des que va saltar pels aires la relació amb l'exguardia civil, ha protagonitzat diversos escàndols mediàtics. I és clar, aquesta exposició li ha costat algun disgust

Aquest diumenge 18 de desembre, la reportera de Telecincoha acudit al compte de Twitter per respondre a tots aquells que l'han estat assetjant a través de les xarxes socials.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco respon a totes les crítiques | Mediaset

«En fi, sé que algun dia això canviarà i els covards hauran de donar la cara i jo mentre la meva feina és treballar, com he fet sempre i pel que he lluitat. Soc molt feliç!».

Per posar punt final al vostre missatge. Marta Riesco desitja que «tots sigueu tan feliços» com ella perquè, així, «no us calgui insultar ni ficar-vos amb ningú».

Com s'esperava, i lluny de posar fi a la polèmica, els usuaris de la xarxa social de l'ocellet no han trigat a respondre a la periodista.

«Tota la raó, has de treballar molt per mantenir el gandul del teu xicot. A ell, això de pencar no li va gaire, és més de viure de les dones que tenen la desgràcia de creuar-se a les seves vides amb un paio com ell. Així que treballa noia, treballa que, a més, té gustos cars».

Foto d'Antonio David Flores i Marta Riesco al photocall de 'Luzia' del Cirque de Soleil.
La relació de Marta Riesco ha estat molt qüestionada | GTRES

I mentre que alguns li han aconsellat continuar treballant per mantenir la seva parella, d'altres, en canvi, han volgut compartir amb Marta Riesco un consell valuós. Amb una fotografia d'Olga Moreno, un altre usuari de Twitter ha assegurat que ella també és molt feliç ara.

Però, a continuació, li ha dit que, de vegades, «el silenci és la millor resposta. Ets tu la que crees les polèmiques, si tan feliç ets i no ho dubto, viu-ho no ho publiquis».

Encara que n'hi ha molts que pensen que, si veritablement fos feliç, no estaria tot el dia publicant aquest tipus de missatges. «La gent feliç no fa mal com tu fas, i el dia que el teu xicot de la cara i tingui ous d'afrontar i reconèixer la realitat, aquell dia sí que ho canviarà tot. Mentre seguiu així, només rebreu odi».

NOVETAT WHATSAPP : Fes clic aquí per llegir GRATIS les teves notícies favorites del Cor a WhatsApp