El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari

Bertín, tocat: contratemps inesperat amb el seu fill Kike

El presentador lamenta no poder compartir més temps amb els seus fills i assegura que «no estic obert a l'amor»


Fa dos mesos que Bertín Osborne i Fabiola Martínez van decidir agafar camins diferents després de 20 anys de matrimoni. Tot i que van intentar fer front a les circumstàncies que amenaçaven la relació, finalment no van aconseguir-ho i van posar-hi punt final.

La parella va afirmar que no hi havia terceres persones, sinó que «la convivència ja no era fàcil», explicava Fabiola fent referència al complicat caràcter de Bertín. Malgrat tot, ha estat una ruptura amistosa i segueixen lluitant junts en la cura de Kike.

Bertín Osborne lamenta que Kike no pugui viatjar a Sevilla 

Fabiola Martínez conviu amb els menors, Carlos i Kike, però Bertín Osborne pot anar a veure'ls quan vulgui. En aquest sentit, Fabiola no té cap impediment perquè el seu exmarit passi tot el temps que vulgui amb els nens, tot i que el presentador de 'Mi casa es la tuya' no pot gaudir dels seus fills com voldria.

Fabiola viu a Madrid mentre que Bertín fa la seva vida a Sevilla. Per aquest motiu, el presentador no pot veure'ls diàriament, però sí que ho fa freqüentment: «Cada setmana. Ells viuen a Madrid i jo a Sevilla, però intento veure'ls sempre que puc. Sovint jo viatjo a Madrid i el meu fill Carlos ve a Sevilla», ha explicat el presentador durant una entrevista per a 'La Razón'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Bertín Osborne lamenta la situació que viu el seu fill Kike, que pateix una lesió cerebral i no pot compartir molts moments amb el seu pare a Sevilla. «Kike no està en condicions de viatjar per estar amb mi un parell de dies. Prefereixo anar jo. La realitat és que sovint viatjo a Madrid per feina», ha confessat.

Cal recordar que l'estat de salut de Kike és molt delicat i no li permet viatjar. A més, el seu domicili compta amb tot el necessari per al seu dia a dia, en canvi la casa de Bertín no està habilitada. I per si no n'hi hagués prou, la pandèmia de la Covid-19 podria posar en risc a Kike. 

Sense ganes d'enamorar-se 

Quan es va fer pública la ruptura, Bertín i Fabiola van deixar clar que no hi havia «un motiu concret sinó que eren els problemes de convivència. No hi ha, ni hi ha hagut terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió, però sí la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalitats».

Recentment, Bertín Osborne ha manifestat que és molt aviat per pensar en un nou amor. Els anys i les circumstàncies personals han canviat la personalitat amorosa del sevillà i afirma que «no estic obert a l'amor, ni tinc interès ni ganes d'enamorar-me. Res de res. Em sento absolutament desganat en aquest aspecte i crec que seguiré així».

Fabiola Martínez va aconseguir centrar a Bertín Osborne, que ha confessat que mai trobarà a una dona com ella: «No perdré el temps, perquè cap dona val tant com Fabiola», ha sentenciat.