Iker Casillas a la Copa Portugal, en un partit entre Oporto i Sporting Club de Portugal

Parla la mare d'Iker Casillas: «T'ho dic sincerament»

Maria del Carmen Fernández es manté ferma davant dels mitjansLa notícia sobre la separació d'Iker Casillas i Sara Carbonero ha provocat que els mitjans de comunicació intentin aconseguir les primeres impressions de l'entorn del futbolista i la periodista. No obstant això, Maria del Carmen Fernández, mare d'Iker Casillas, s'ha mostrat igual d'hermètica que sempre quan els reporters li han preguntat sobre la ruptura del matrimoni.

La mare d'Iker Casillas respon als mitjans

Els comentaris sobre els motius que han motivat la separació d'Iker Casillas i Sara Carbonero omplen els programes del cor. Des que tots dos van fer pública la notícia que portava dies circulant, els rumors s'han disparat. Tant l'esportista com la periodista han emprès ja la seva vida per separat, però mantenen l'objectiu comú de seguir mantenint una bona relació pel bé dels seus dos fills.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquest sentit, la mare d'Iker Casillas també vetlla pel benestar del seu fill i es mostra prudent a l'hora de parlar sobre la ruptura matrimonial. Considera que el comunicat publicat a les xarxes socials d'Iker i de Sara és suficient i prefereix no valorar el que ha passat i seguir mantenint-se al marge.

«Jo no vull saber res, així que, si us plau, no em gravis. De veritat, és que no en tinc ni idea. És que aquest tema ni tocar-lo, d'acord?» demanava als reporters, deixant clara la seva decisió de no posar-se en la vida del matrimoni. Això acaba de començar, ja que encara queda molt per dir  sobre la relació que han mantingut Iker Casillas i Sara Carbonero i com algunes situacions han acabat amb la convivència.

«No diré absolutament res. T'ho dic sincerament, és que no parlaré, si us plau, de veritat, jo t'entenc i et comprenc, però per favor... No vull ni sortir», insistia novament davant les preguntes d'un reporter.

L'única cosa que l'importa és que el seu fill estigui bé

Com els passa a totes les mares, vol per sobre de tot que el seu fill es trobi bé. Després del gran ensurt que van tenir amb els problemes cardíacs d'Iker Casillas, Maria del Carmen no ha dubtat a confirmar com està vivint l'exmadridista aquests durs moments: «Perfectament, de salut perfectament, que és el més important i ja, de veritat... Que jo no vull sortir a la tele!».

Si alguna cosa ha deixat clar la mare de l'exfutbolista és que no li agrada que els mitjans de comunicació l'avassallin amb tota mena de preguntes sobre la ruptura del matrimoni. Durant un temps es va especular que la família de Casillas no tenia una relació del tot bona amb Sara Carbonero, cosa que encara afegeix més llenya a la polèmica separació.

Una separació que omple portades

Fa una setmana que una coneguda revista publicava en portada la separació definitiva d'Iker Casillas i Sara Carbonero. Tot i que es portava molt de temps especulant sobre això, finalment la ruptura es confirmava mitjançant una publicació a Instagram dels dos protagonistes, on mostraven el seu desig de no tornar a tractar el tema ni en el present ni en el futur.

Tots dos deixaven clar que aquesta seria l'única vegada que parlarien de la separació. Una decisió que també ha seguit al peu de la lletra la família d'Iker Casillas, tenint en compte la reacció de la seva mare i del seu entorn més proper.