Bibiana Fernández primer pla

Bibiana Fernández aporta la prova final en el divorci de Mario Vaquerizo

Bibiana Fernández és amiga íntima de Mario Vaquerizo

Bibiana Fernández és una de les actrius més estimades d'Espanya i la veritat és que ha fet molts mèrits per tenir aquest lloc. El seu gran talent no és res comparat amb l'enorme simpatia amb què sempre ha tractat el públic. Per aquest motiu els responsables de Sálvame Mediafest han comptat amb ella i li han ofert ser jurat del concurs.

Bibiana Fernández ha reaparegut en una situació delicada, ja que les xarxes socials creuen que el seu amic Mario Vaquerizo  s'ha divorciat. Alguns mitjans han assegurat que el cantant i Alaska han posat punt final a la seva història d'amor, però ells han negat la notícia. Tot i això, encara n'hi ha molts que creuen que el matrimoni no passa per un bon moment, per això els rumors.

Primer pla Bibiana Fernández somrient
Bibiana Fernández seria la primera a donar suport a Mario Vaquerizo. | GTRES

 

Bibiana ha aportat la prova final per demostrar que el divorci de Mario no té res de cert: ha publicat una foto molt interessant. L'actriu ha participat a Sálvame Mediafest i ha fet gala del seu sentit característic de l'humor. El seu comportament evidencia que Vaquerizo no té cap problema, ja que en aquest cas estaria més capcot.

Bibiana gaudeix d'una estreta relació amb el marit d'Alaska i si els rumors fossin certs, no seria a Telecinco, estaria al seu costat. La imatge que ha compartit amb els seus seguidors demostra que està en un moment fantàstic, una cosa que no passaria la seva separació fos veritat. El gest que ha tingut ha estat molt important, ja que molts espectadors han obert els ulls.

Mario Vaquerizo, en adonar-se que la seva separació estava fent parlar molt, va parlar amb el diari ABC per desmentir la notícia. Va agrair que es posessin en contacte amb ell, ja que ningú no li havia donat l'oportunitat de pronunciar-se sobre el que estava passant. No vol fer servir les xarxes socials, ja que sap que és allà on ha nascut l'escàndol.

Bibiana Fernández sap quina és la crisi

Bibiana ha viscut molts moments al costat d'Alaska i Mario, de fet han protagonitzat obres de teatre que han estat un èxit a Espanya. Passa molt de temps amb el matrimoni i és testimoni de la complicitat que hi ha entre ells. Tot i això, també sap que fa uns anys van travessar una crisi que va estar a punt de complicar-ho tot.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.
Bibiana Fernández sap que Mario Vaquerizo sempre vol ajudar. | Europa Press
 

Mario Vaquerizo va reconèixer en una entrevista que tenia massa afició per l'oci nocturn i que una festa se li va descontrolar. Va estar tota la nit sense aparèixer per casa seva i la mexicana li va posar les cartes damunt la taula: havia de canviar el seu comportament. Ell sempre ha estat molt enamorat, així que va complir les seves normes i junts van solucionar el problema.

Fernández és una de les poques que coneix el que passa dins de la parella, ja que tant Mario com Alaska són molt reservats. És cert que van vendre part de la seva vida en un programa de televisió, de fet van ser pioners en aquest gènere. Tot i això, hi ha assumptes que prefereixen no tractar-los en públic perquè els consideren contraproduents.

Bibiana Fernández deu molt a Mario Vaquerizo

Bibiana, amb el seu sentit característic de l'espectacle, ha aportat una prova contundent perquè el públic oblidi la falsa ruptura del seu amic. Mario sempre s'ha portat molt bé amb ella i se sent en l'obligació d'ajudar-lo. No ha parlat obertament del tema perquè no vol alimentar l'escàndol, per això ho ha desmentit de manera indirecta.

Fernández ha rebut una infinitat de felicitacions després de la seva última aparició a Telecinco. Sálvame Mediafest ha estat un èxit i en part ha estat gràcies a ella, el públic l'adora i segueix tot allò que fa. Per sort Alaska i el seu marit han aconseguit aprofitar-se d'aquest revés mediàtic.