Blas Cantó, obligat a anar a la policia: «Viu obsessionada amb mi»

El cantant ha explicat el complicat tràngol que està vivint

Primer pla del cantant Blas Cantó
Blas Cantó, obligat a anar a la policia: «Viu obsessionada amb mi» | GTRES

El cantant Blas Cantó, que representarà a Espanya al Festival d'Eurovisió 2021, es troba en plena voràgine de preparatius. Concretament, està esperant que el públic decideixi amb quina de les dues cançons que ha presentat acudirà al certamen. Ens estem referint a 'Memoria' i 'Voy a quedarme'.

Tot i les bones notícies professionals, no tot és felicitat per l'artista i una mostra d'això és que ha fet públic que està sent assetjat per una persona. Per aquest motiu s'ha vist en l'obligació de denunciar els fets.

Blas Cantó, víctima d'assetjament

El que va ser integrant del grup Auryn és molt actiu a les xarxes socials, fent-les servir per donar a conèixer els seus projectes o els seus viatges, entre altres coses. Això sense passar per alt que, fins i tot, a través d'aquestes ha carregat contra polítics, per exemple, de Vox. Tanmateix, en les últimes hores les ha utilitzat per donar a conèixer que està patint assetjament.

A través del seu compte de Twitter és com el cantant murcià ha explicat als seus seguidors el seu patiment en aquests moments. En concret ha compartit el següent missatge: «Hola, família. Hi ha una persona obsessionada amb mi en aquesta xarxa social i m'està començant a fer por. No sé si la cara que mostra al seu perfil és real, però ja he posat el seu compte en mans de les autoritats».

Les reaccions dels seus fans

Només publicar aquest comentari, Blas Cantó ha rebut el suport de molts dels seus fans incondicionals. Així, no han dubtat a donar-li el seu suport de forma contundent i també en deixar-li palès que ha actuat adequadament denunciant la situació. Concretament, entre els missatges que li han deixat, destaquen alguns com ara aquests:

  • «De debò? Has fet molt bé. La veritat és que a la gent li marxa el cap. Tenen vides molt buides i les ocupen molestant als altres. Ja saps que si podem donar-te un cop de mà, ho fem i es denuncia a qui sigui».
  • «Em fan por aquestes coses, Blas, i el millor és el que has fet: posar-ho en mans d'autoritats. Tot i això, si podem ajudar denunciant el perfil o el que sigui, fes-ho saber. Quanta gent 'pirada', Déu meu! Aquí es creuen impunes...».
  • «Ànim Blas. Jo soc dels que van denunciant els assetjaments dels comptes que es creuen tenir el dret de fastiguejar a tot i a tothom, amagant-se darrere de comptes falsos, només per no tenir els nassos de donar la seva veritable cara, intentant desestabilitzar i destruir per pur plaer. Ànim».
  • «Si és qui crec que és, ja vaig denunciar el seu compte fa un temps. Hi ha gent molt perillosa amagada rere els perfils falsos. Fas bé en portar les coses fins al final, si no, els assetjadors campen al seu aire. Tot el meu suport».

Un altre problema

Malgrat això, aquest no és l'únic problema que ha d'afrontar ara Blas Cantó, ja que el cantant murcià ha estat 'acusat' de plagi a les xarxes per l'esmentada cançó 'Memoria'.

Un perfil de Twitter és qui ha publicat un missatge per exposar que aquesta composició s'assembla molt a 'Thai Food' de Rakky Ripper. I aquesta no ha dubtat ràpidament a donar el seu punt de vista també.

Aquesta cantant, que ha deixat palès que ha sigut la gent la que ha trobat la semblança entre aquestes dues cançons, ha donat alguna dada més al respecte. De fet, ha explicat que va deixar diverses maquetes del seu 'single' en diverses discogràfiques fa una mica més d'un any. Això sense passar per alt que, a més, al 2019 va pujar una 'demo' del tema, creat l'any 2016, a la plataforma SoundCloud.

Així mateix, ha manifestat que «és clar que hi ha més cançons semblants, però aquí coincideixen fraseig, to, rimes amb la 'i' i, fins i tot, diem la paraula 'jo' alhora. Tècnicament, si volgués, podria denunciar, és el que hi ha».

Tot i això, sembla que la sang no arribarà al riu, ja que la mateixa artista ha donat a conèixer en les últimes hores que «en realitat, em fa pena Blas. Té pinta de ser maquíssim i segurament la cançó li han donat feta».

Poc després, els dos s'han intercanviat missatges positius, després d'una mala interpretació de certes paraules de l'artista. Així, Rakky Ripper ha dit: «Nois, estic parlant amb ell per Missatge Directe, és molt maco i ho estem aclarint tot. M'ha demanat disculpes, no era la seva intenció menysprear-me amb aquest vídeo. Només es referia al fet que no em coneixia, no li tireu més 'hate', si us plau».

Unes paraules que el cantant ha respost així: «Gràcies per aquesta meravellosa conversa. Ningú és més ni és menys que ningú. És molt bona nena i res de cercar focus. La seva popularitat la deu a la seva feina. Deixeu-ho ja d'acord?».


Comentaris

envia el comentari