Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales toca fons: «He demanat ajuda»

La dona de Kiko Rivera admet que necessita ajuda professional per superar la mort dels seus pares i els canvis en la seva vida

Irene Rosales està vivint uns mesos complicats. Fa una setmana, la dona de Kiko Rivera s'ensorrava en 'Viva la vida' en recordar el primer aniversari de la mort de la seva mare, i fa escassos mesos també va haver d'acomiadar al seu pare. Moments de màxima complicació que impedeixen a la col·laboradora poder prestar l'atenció que el seu marit necessita en la seva lluita contra Isabel Pantoja: «Jo ara també estic malament psicològicament i no tinc la força per animar-lo a ell».

Però lluny d'enfonsar-se encara més, Irene Rosales ha pres una decisió per posar fre a l'angoixa que l'acompanya i poder superar la pèrdua dels seus pares.

Irene Rosales toca fons i demana ajuda

Després que fa una setmana Irene Rosales s'enfonsava en directe, Emma García va voler saber com es trobava. La dona de Kiko Rivera es va mostrar molt sincera i va confessar que «no et puc dir que estic bé perquè és un procés, però sí que he fet un pas endevant». 

La col·laboradora ha hagut de fer front a durs moments en la seva vida personal, on la mort dels seus pares ha suposat un abans i un després en el seu dia a dia. A més, a això cal sumar la guerra oberta que Kiko Rivera manté amb Isabel Pantoja, la qual cosa està passant factura al matrimoni. Irene creia que podria superar-ho tot, però ha acabat confessant que ha tocat fons.

«M'he cregut que era Superwoman i no ho soc. Soc una dona amb els peus a terra que no pot amb tot», admetia a 'Viva la vida'. Irene ha intentat per tots els mitjans allargar el fet d'haver de demanar ajuda, però finalment, després de consultar-ho amb la seva família, ha decidit fer el pas. «He parlat amb la meva família, amb el meu marit i els he dit que necessito ajuda», explicava contenta per fer aquest pas tan important.

«Estic contenta perquè m'he adonat, he fet el pas i ho necessitava. L'arrossego tot, porto una motxilla amb la qual no puc més», admetia en veure's incapaç de superar la mort dels seus progenitors i els altres problemes del seu entorn. «Van passant els dies, els mesos i sempre vaig pensant que demà ho faré. M'he adonat que he de pensar en el present perquè no se sap si hi haurà un demà», confessava.

Encara que Irene Rosales està disposada a fer tot el possible per recuperar-se psicològicament, la col·laboradora de 'Viva la vida' encara continua buscant al professional que l'ajudi: «Tot i que encara no m'he assegut amb un professional per parlar, però ho estic buscant, que és el primer pas», ha revelat.

Té tot el suport de Kiko Rivera

Irene va explicar que després d'enfonsar-se en directe fa una setmana en recordar la mort de la seva mare, aquest mateix dia va parlar amb Kiko Rivera a qui li va explicar que necessitava ajuda professional. El DJ no va dubtar a donar suport a la seva decisió, sabent que l'ajudarà. «No vull viatges, no vull sortir del meu entorn, vull ajuda professional, és un bé per a mi», reconeixia.

Tot i que el fill d'Isabel Pantoja també està passant pel seu particular calvari, Kiko sempre ha estat pendent de la seva dona recolzant-la en tot moment i defensant-la de les acusacions que la 'tonadillera' llançava sobre ella als periodistes amb els quals parlava. Tal ha sigut la seva protecció que «Hi ha coses que Kiko no m'ha explicat per no donar-me més càrrega», confessava Rosales.