L'original idea d'una famosa d''OT' per bufar espelmes en temps de Covid

Aquesta és la forma més estranya, però eficaç, d'evitar contaminar el pastís si estem contagiats

Pastís d'aniversari
L'original idea d'una exconcursant d''Operación Triunfo'   | Pixabay

Sabies que bufar les espelmes podria contaminar el pastís si estem contagiats de coronavirus? La pandèmia de la Covid-19 ens està ensenyant moltes coses noves, que mai no haguéssim imaginat, i una d'elles és aprendre a celebrar els aniversaris de maneres molt diferents.

I és que amb la major part del país amb severes restriccions per la Covid-19, que inclouen límits en el número de persones que poden reunir-se, celebrar festes d'aniversari és tota una odissea. És per això que cal tirar d'imaginació i buscar nous mètodes per festejar el nostre dia sense perdre la il·lusió i, sobretot, sense que sigui depriment.

Durant el confinament, que vam viure en 2020, com a societat vam posar de moda els aniversaris a través de la pantalla del nostre mòbil, sense abraçades ni petons. També van sorgir noves idees per bufar les espelmes sense la necessitat d'encomanar tota la nostra família, amics o companys de pis.

Tot i que el principal motiu del canvi en la forma de celebrar el nostre aniversari són les restriccions de la nostra comunitat, això s'uneix el fet que bufar és una de les formes de dispersió del virus. A més, pot contaminar les superfícies, per exemple, les del pastís d'aniversari que després han de menjar els nostres convidats.

Així que bufar les espelmes amb la nostra saliva no sembla una bona idea i cal buscar alternatives. El coronavirus ha fet que hàgim espremut al màxim la nostra creativitat pels esdeveniments de tota la vida. A hores d'ara, ens adonem de quina manera ens ha canviat a tots la vida, en una societat que no tornarà a actuar, viure, experimentar de la mateixa manera.

De fet, i per desgràcia, ja ens estem acostumant a ser i existir d'una manera molt diferent, i més aviat del que ens pensem, ens haurem oblidat de la nostra normalitat anterior. Les xarxes socials s'inunden cada dia de consells per a actes, aniversaris o altres esdeveniments, sempre seguint les normatives sanitàries i de seguretat.

Aquest cop, Nerea Rodríguez, concursant d''Operación Triunfo', va fer 22 anys el passat 7 de febrer i va trobar una bona solució per fer segur el moment d'apagar les espelmes. Una cosa original que, ara mateix ens sembla molt estrany, però és intel·ligent i eficaç i, probablement, acabem implementant, alguns de nosaltres, en els pròxims aniversaris. Per descomptat, va voler deixar-ne constància en el seu perfil d'Instagram i va pujar una publicació amb aquest gran moment.

Bufar les espelmes en temps de Covid-19: amb un tovalló de paper

Es tracta d'agafar un tovalló de paper i moure'l amb cura, però amb energia, prop de les flames. Així, l'aire resultant serà qui les apagui. «Bufar espelmes en temps de Covid», descriu la jove cantant al vídeo que comparteix amb tots els seus seguidors en el seu perfil d'Instagram, on suma més de 280.000 seguidors.

De fet, Nerea és una de les persones que va trobar l'amor durant el 2020. El coronavirus, que afortunadament no entén de relacions, no va impedir que l''extriunfita' comencés una relació amb DJ Hektor Mass. Segurament va ser el que va gravar l'instant en què la cantant bufava les espelmes.

La feliç parella ha començat una nova aventura: la de viure junts. Nerea i Hektor han fet un pas més en la seva relació i han decidit conviure junts, compartint la notícia a les seves xarxes socials. L'actriu de 'La llamada' compartia una foto a les seves xarxes de la nova llar. A la foto veiem a la jove parella damunt d'una preciosa taula de fusta.


Comentaris

envia el comentari