Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

Maite Zaldívar esclata contra Isabel Pantoja i ho explica tot: «Em va robar la vida»

L'exparella de Julián Muñoz ha estat molt dura contra la 'tonadillera', amb qui aquest li va ser infidel

Fa uns anys, Maite Zaldívar i Isabel Pantoja van veure com els seus camins es creuaven. El responsable? Julián Muñoz, el marit de la primera. El polític va deixar la seva esposa per iniciar una relació sentimental amb la 'tonadillera' i, des de llavors, les dues dones «no es poden veure», tot i que han tingut en comú a l'esmentat exalcalde de Marbella. Tot plegat, sense passar per alt que les seves relacions amb ell, les va portar al fet d'haver de passar per la presó a causa del 'cas Malaia'.

Avui torna a parlar-se de les dues. I és que Maite no ha dubtat a concedir una entrevista, carregant contra l'artista. No obstant això, ja ho va fer quan va saltar el conflicte entre aquesta i el seu fill (Kiko Rivera), però ara ha volgut donar més detalls.

La infidelitat de Julián Muñoz amb Isabel Pantoja

A 'Sábado Deluxe' és on ha acudit Zaldívar per tornar a parlar de la manera en què Pantoja es va ficar en la seva vida. Així, no ha dubtat a explicar el moment en què va sospitar que la cantant i el seu marit estaven embolicats. Concretament, va exposar que se'n va adonar en un sopar a casa de l'artista, on hi havia més persones.

«Hi va haver coses que no em van agradar. Em vaig sentir incòmoda (...) Vaig veure un riure ximple, un 'roneo' i no em va semblar normal que ho fes estant jo al costat. Ja en aquest sopar feia un temps que estaven embolicats. Jo no sabia que la cornuda era l'última a assabentar-se». Així mateix, ha afegit que «jo sabia que alguna cosa passava. Ella em semblava supèrbia, una diva».

De la mateixa manera, ha confessat que Muñoz li va negar en tot moment que li agradés Isabel. És més, ella li va exigir explicacions pel que havia passat en l'esmentat sopar i el va advertir que no li passaria cap infidelitat més. Tot i això, ell va negar rotundament estar amb l'artista.

No suporta Isabel Pantoja

En aquest punt, se li ha preguntat a Maite Zaldívar sobre si és veritat la llegenda que Isabel Pantoja no propicia coses positives. «No sé si és mala sort, però a mi no m'ha portat bona sort», ha comentat. És més, també ha manifestat que la cantant li va destrossar la vida per complet: «El pitjor de la meva vida des que va aparèixer ella ha estat ella. És el pitjor que m'ha passat a la vida».

Així mateix, ha afegit que «no diré que em va robar al meu marit, però sí que em va robar la meva vida i a la meva família». Això sense passar per alt que «van arribar a acusar-me de tenir gelosia d'ella perquè m'havia tret econòmicament alguna cosa... No, jo sempre ho vaig fer perquè havia trencat una família. Va gaudir fent-me mal». A més, també ha realitzat dues afirmacions contundents sobre la cantant: «Isabel Pantoja és la meva única i gran enemiga» i «em cau molt malament, no la perdonaré mai».

Davant aquestes paraules, se li ha preguntat sobre un rumor que va circular durant anys: que li havia fet vudú a Isabel Pantoja. Una qüestió que la convidada de 'Sábado Deluxe' ha tancat de forma definitiva: «Jo aquestes coses les respecto molt, perquè després es giren en contra teva».

Maite Zaldívar i la seva actual vida

Com no podia ser d'altra manera, també s'ha volgut saber la relació que actualment Maite Zaldívar manté amb Julián Muñoz. Així, a més de manifestar que ell li ha demanat perdó en reiterades ocasions pel mal que ha causat, va dir que es veuen poc.

«És el pare de les meves filles, però tampoc hi ha més. Vam sopar junts la nit de Nadal. Està molt atrotinat», ha afirmat. Això sí, també ha manifestat que «tota la meva família segueix estimant moltíssim a Julián. Va ser a mi a l'única que va fer mal».

A banda d'aquests temes personals, al programa també se li ha preguntat si va gaudir veient 'Cantora, la herencia envenenada', el programa en què Kiko Rivera va atacar durament a Pantoja. Una qüestió que aquesta ha respost de manera molt sincera: «Gaudir no. El vaig veure i el que vaig tenir va ser un sentiment horrorós de veure un fill així. Em vaig sentir malament com a mare, com a filla i com a ésser humà».