Imatge de José Ortega Cano

La boda que no vol Ortega Cano i hi haurà d'anar sí o sí

Aquest és el gran disgust que ha rebut aquesta setmana el conegut i retirat torero

En les últimes hores, s'ha confirmat una nova boda, un fet que no ha fet molta gràcia als Ortega Cano, en especial a José Ortega Cano. Però que donarà molt per parlar a la premsa del cor. 

Michu, la xicota de José Fernando Ortega Cano ha deixat clar en unes declaracions per la revista 'Pronto' que la seva intenció i projecte més immediat, quan estigui al costat del pare de la seva filla, serà casar-se amb ell. Fa molt de temps que està esperant i és una cosa que desitja amb tota la seva ànima. 

L'inconvenient aquí és que Josefer segueix internat a la clínica de desintoxicació, a prop de Madrid, on fa tres anys que s'està curant de les seves addiccions i avui dia encara no se sap la data en la qual li donaran l'alta. 

Josefer i Michu es casaran als Arcos de la Frontera

És per aquest motiu que a la família Ortega Cano els sorprèn que Michu tingui ja al cap aquesta idea de futur. La jove vol casar-se per l'Església, al mateix temple en el qual van batejar a la seva filla María del Rocío. Exactament, l'Església de Santa María, als Arcs de la Frontera. 

Tal com ha explicat la parella de Josefer per a la revista 'Pronto', «estem molt enamorats. Cada dia parlo amb José Fernando per videotrucada, fem plans, com casar-nos, o marxar de viatge amb la nostra petita Rocío a les illes Maldives. Les normes del centre prohibeixen parlar del tractament que segueixen els interns, però somio en què arribi el dia en què els tres puguem fer una nova vida junts».

La seva relació amb la família Ortega ha canviat molt en els últims mesos. Van començar molt malament i ara s'ha estabilitzat. El seu sogre va acabar entenent que Michu està molt enamorada del seu fill, i la seva neta Rocío, la qual el va convertir en avi primerenc, el té embovat. 

A més, les aigües han tornat al seu lloc entre Michu i la seva futura cunyada, Gloria Camila, ja que van tancar els seus malentesos del passat i ara són millors amigues. Parlen molt sovint i fins i tot es donen consells.