Primer pla de Rocío Flores.

Boicot a Telecinco per l'última decisió de la cadena amb Rocío Flores

Les xarxes han criticat la incorporació de Rocío Flores a un altre espai de Mediaset

Rocío Flores exerceix com a col·laboradora de 'El programa de AR' i 'Ya son las ocho', cosa que no agrada a gaires espectadors de Telecinco. Espectadors que ahir a la nit es van enfadar enormement quan van veure la jove incorporant-se a un altre format. Ens estem referint a 'Supervivientes'.

És cert que ella va participar al reality fa dues edicions i que pot parlar des de l'experiència. Tot i això, nombrosos seguidors no estan d'acord amb el seu fitxatge perquè no els agrada el que ella representa. Tant és així que en xarxes han deixat clar el seu malestar i fins i tot han proposat deixar de veure aquest format.

Rocío Flores, nou fitxatge de 'Supervivientes'

La filla d'Antonio David es va incorporar ahir a la nit com a comentarista del reality de Telecinco. I com a tal va ser presentada per Ion Aramendi.

La jove, en el seu paper, no va dubtar, per exemple, a carregar contra Anuar Beno. D'aquest concursant va arribar a manifestar: «Em sembla un fals de cap a peus. Jo per tenir amics així prefereixo no tenir-ne, perquè mare meva».

De la mateixa manera, va optar per criticar amb contundència Alejandro, després de la discussió que va mantenir amb la seva parella, Tania. Aquesta baralla, que es va produir perquè ella havia parlat amb un noi abans d'entrar al reality, va ser dura i ell no va deixar de cridar. És més, durant la mateixa va afirmar: «Em fas passar vergonya davant de tot el país».

Sobre aquesta baralla, Rocío va arribar a qüestionar el concursant i a rebutjar el seu comportament maleducat amb la seva parella.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores deixa clara la seva opinió sobre alguns concursants | Instagram

Rocío Flores provoca l'enuig i boicot dels espectadors a Telecinco

La jove col·laboradora va provocar el rebuig d' una gran part de l'audiència tot just ser presentada a 'Supervivientes'. Per això les xarxes es van omplir de missatges en contra rebutjant la seva presència. Bona mostra d'això van ser comentaris com: «Que sigui a plató em sembla violent» i «Portar-la al debat és un greu error, però sembla que volen perdre audiència».

I també van exposar: «La doble moral de donar testimoni a la seva mare i donar feina a la filla. Ens prenen per ximples».

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores torna a 'Supervivientes' i això rep moltes crítiques   | Mediaset

En aquesta mateixa línia, però molt més durs, van escriure: «No hauria de ser a la televisió. Hauria d'estar en tractament psiquiàtric per desintoxicar-se de les urpes del pare que la té manipulada». Això sense oblidar: «No entenc què fa de col·laboradora quan haurien d'haver-la fet fora de Telecinco amb el seu pare».

A més, hi va haver seguidors del reality que el que van fer va ser qüestionar les seves paraules sobre Alejandro. I ho van fer dient: «Critica l'actitud violenta d'ell quan està condemnada per maltractament per un jutge. Calla perquè et convé».

Així mateix, es poden llegir: «Està fent classes de moral, l'acudit s'explica sol», «Ella parlant d'una relació tòxica. És surrealista» i «Tant de bo l'amic d'Alejandro li deixi anar alguna cosa que ella va pegar a la seva mare i la va condemnar un jutge».

«A veure si s'amaga així en una cova i deixa de viure de la mare i del cognom».

Això sense passar per alt que hi va haver qui la va criticar per assistir a la gala de diumenge i no a la dels dijous. I és que així evita 'enfrontar-se' a Jorge Javier Vázquez. Per això, hi va haver qui va exposar: «Fa setmanes va insinuar que la seva mare no s'atrevia a acudir a 'El programa de AR'».

«I resulta que la covard és ella, que és qui no vol seure amb Jorge. Això és de traca».

Per tot això, van ser nombrosos els seguidors del format que van demanar el seu acomiadament i que fins i tot van anunciar que deixaven de veure el reality i Telecinco. Ho van fer amb comentaris com «Rocío fora de la televisió. No volem cap maltractador, presumpte maltractador, còmplice de maltractadors i defensors de maltractadors perquè no és no».

Així mateix, van exposar: «Personalment no suporto la banyuda pegamares i em repel·leix molt veure-la asseguda. Crec que canviaré de canal» i «Apagada aquesta nit. Ens veiem a Antena 3».