Carlos Algora de 'La Isla de las Tentaciones'

Bomba' a 'La Isla': Decisió sense precedents de Telecinco per la detenció de Carlos

Mediaset i Cuarzo es desvinculen de la polèmica


Mediaset ha intentat guardar silenci sobre la detenció de Carlos Algora, concursant de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones', que ha estat detingut aquest dimecres per un delicte d'abús sexual en una festa il·legal celebrada el 13 de febrer. La víctima és una estudiant estrangera de nacionalitat francesa que va denunciar haver patit abusos sexuals per part de diversos homes sense el seu consentiment, entre els quals es trobaria Carlos.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mediaset i Cuarzo es desvinculen de la polèmica

La Guàrdia Civil va iniciar la investigació i els mitjans de comunicació se'n van fer ressò, però no ha estat fins aquest dimecres que el nom de Carlos ha inundat les xarxes socials. Davant la pressió dels espectadors del programa, Mediaset i Cuarzo, productora responsable del programa, s'han vist obligats a fer públic un comunicat que es divideix en tres punts. 

Davant l'amenaça d'un possible boicot per part dels seguidors del programa, Mediaset i la productora volen desvincular-se de la polèmica. En el primer punt, aclareixen que la tercera edició del 'reality' va ser gravada fa mesos i que per tant, actualment no tenen cap vinculació amb Carlos. A més, en el segon punt, asseguren que la festa il·legal no té relació amb el programa ni amb Telecinco. Tot i això, han decidit actuar amb contundència i eliminar totes les imatges en què pugui aparèixer Carlos.

Així doncs, els espectadors no podran seguir el programa que ha fet Carlos Algora. És més, tampoc podran veure a Lola, ja que en gairebé totes les escenes apareixen junts. 

Telecinco no es pot permetre un altre escàndol 

Mediaset ha hagut d'actuar amb urgència per evitar repetir la polèmica que es va viure l'any 2017 amb dos concursants de 'Gran Hermano'. Recordem que la policia va haver d'intervenir en el 'reality' per investigar una presumpta agressió sexual.

Carlota Prat va carregar-se 'Gran Hermano' després de denunciar que havia estat abusada sexualment dins la casa i que Telecinco no havia actuat al respecte. Amb tot això, Telecinco havia aconseguit reviure amb altres programes com 'La isla', però Carlos ha tornat a complicar la situació.   Ara bé, cal destacar que la productora no té res a veure amb la festa il·legal i que, per tant, el programa s'hauria de poder emetre sense complicacions.