Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gerard Piqué.

'Bomba' de Susanna Griso sobre Gerard Piqué: «Els nens els va costar fer-li un petó»

La presentadora Susanna Griso va sortir en defensa de l'exfutbolista català

La imatge d'aquest cap de setmana de la Shakira va fer la volta al món. La cantant de Barranquilla, en un partit de beisbol del seu fill gran, al qual també va acudir Gerard Piqué, va fer una dissimulada pinta que no va passar gens desapercebuda. Testimonis allí presents asseguren que anava dirigida directament a la seva exparella.

Després d'aquestes imatges, la periodista Susanna Griso ha comentat al seu programa: «La pinta és clara, però és a Piqué, a l'àrbitre, a la premsa?». Griso ha explicat que segons l'entorn del culer, Shakira està sent molt crítica i parla malament del pare davant dels nens i que els nens han pres partit per la mare.

Un petó significatiu

En aquest mateix sentit, la presentadora ha explicat que la situació ha arribat al punt que quan es va tancar l'acord de divorci, Piqué els hi va demanar un petó i els nens es van mostrar distanciats i els hi va costar fer-li al seu pare. Això va afirmar la premsa, però si fos cert, li sembla molt malament, ja que «als nens mai cal ficar-los», ha sentenciat la presentadora d'Atresmedia.

La presentadora de la cadena privada hauria declarat tot això al seu programa aquest passat dilluns, vint-i-u de novembre. Tot això després que Shakira i Piqué coincidissin aquest cap de setmana en el mateix espai i temps, en el partit de beisbol del seu fill gran, Milan, de nou anys. Al llarg de la trobada, la cantant va animar amb gran energia a l'equip tot i que el que més va cridar l'atenció va ser un dels seus gestos. 

Imatge de Shakira gent-li un gest grotesc a Gerard Piqué.
Imatge de la Shakira fent una pinta | Telecinco

Junts però no regirats

Durant el partit, la cantant de Monotonia va aixecar el seu dit cor d'una forma curiosa si més no, mentre l'ex defensa culer veia el partit des de la graderia. Tots dos van arribar a un acord per la custòdia dels seus fills dilluns set de novembre, després d'una intensa reunió de dotze hores a la casa familiar d'Esplugues de Llobregat. Aquesta mateixa ja l'han posat a la venda per un preu de sortida de deu milions d'euros.

Shakira s'emportarà els nens a Miami quan solucioni els seus assumptes a Espanya, i Gerard podrà viatjar a Miami per a estar amb ells fins a deu dies al mes. Pel que fa a les vacances, el 66% per al blaugrana i el 33% restant per a ella.