Leo, l'amic de Letícia que s'ha despullat per una portada

S'ha convertit en portada d'una de les revistes més conegudes

La reina Letícia en arxiu
La parella d'Eva Fernández, estilista de la reina, es despulla en una revista | Catalunya Diari

Eva Fernández s'ha convertit en una de les persones més fidels en la vida de la reina Letícia. Fernández és l'encarregada de triar els estilismes que la reina llueix en les seves aparicions públiques i poc a poc s'ha anat convertint en una de les persones més indispensables en la seva vida, fins i tot a nivell personal.

No obstant això fa uns mesos que l'Eva no exerceix la seva tasca i s'ha mantingut allunyada de Casa Reial per una raó de pes: S'ha convertit en mare, un fet que ha omplert d'alegria a la reina Letícia, que se sent feliç ,ja que s'ha convertit en una de les seves millors amigues.

Quatre anys sent estilista de Letícia

Fa tan sols quatre anys que aquesta estilista va ser contractada per Zarzuela perquè fos l'encarregada de posar totes les firmes de moda a disposició de la reina, i en fa només dos que Eva va conèixer a Leo Rico, el pare del seu fill.

Leo és bomber de professió a més de model i actor de forma ocasional. Amb motiu de la celebració de l'arribada del seu fill, Leo ha posat a la portada de la revista Men's Health d'aquest mes d'abril.

Portada d'abril de la revista 'Men' s Health 'on Leo Rico, parella d'Eva Fernández estilista de la reina Letícia, posa sense samarreta
Leo Rico presumeix d'abdominals a la revista | Men's Health

En ella podem veure al català presumint d'un six-pack envejable als seus quaranta anys, i confessant el seu secret per veure's així tots els dies de l'any: «La gent s'obsessiona massa amb alimentar massa el físic, i el que estan fent és destruir una mica la ment».


Comentaris

envia el comentari