Bones notícies per Bertín Osborne: a punt de tenir el que més espera

El presentador conduirà a partir d'aquesta tardor 'El show de Betín' a Canal Sur

Bertín Osborne somrient en imatge d'arxiu
Bertín Osborne presentarà 'El show de Bertín' a 'Canal Sur' | Catalunya Diari

Bertín Osborne torna a Canal Sur gràcies a la productora Proamagna. La productora de 'Tu casa es la mía' per Telecinco ha obert el càsting d''El show de Bertín', un nou programa d'entreteniment que té l'objectiu de ser una de les principals apostes de la cadena andalusa de cara a aquesta tardor. Osborne torna d'aquesta manera a la televisió autonòmica andalusa. L'últim que va presentar a Canal Sur va ser Aquesta cançó va per tu allà per l'any 2009.

'El xou de Bertín' començarà a emetre aquesta propera tardor

Ha estat el propi CEO de la productora, Pablo Carrasco, que compartia les bases de la convocatòria a les xarxes socials: «Busquem de tot, fins i tot a el nou Bertín Osborne», deia qui estigués en la Ràdio Televisió Andalusa entre 2009 i 2013.

Entre els perfils dels candidats, s'avancen una variada llista de professions: presentadors/es, reporters/es, humoristes, cantants, cuiners/es, gent amb habilitats inusuals, i com no, a Bertín Osborne.

Bertín Osborne ja està gravant noves entregues de 'Mi casa es la tuya'

Osborne compaginarà aquest nou espai a l'andalusa amb la nova temporada de 'Tu casa es la mía', que ja ha començat a gravar fa algunes setmanes per a 'Telecinco'. Concha Velasco obrirà la nova temporada del programa, que tornarà amb un important canvi en la seva mecànica normal. En les pròximes entregues, Osborne viatjarà fins a Formentera per parlar amb Jesús Vázquez, a Huelva per conèixer a Vicky Martín Berrocal ja Palmell per veure a Lydia Lozano.


Comentaris

envia el comentari