Muntatge de fotos de Boris Izaguirre i Pepe Navarro

Boris Izaguirre ataca Pepe Navarro: «Desagradable»

El periodista ha fet costat públicament a Ivonne Reyes

Boris Izaguirre ha estat una de les poques personalitats públiques que s'ha posicionat a favor d'Ivonne Reyes després dels durs atacs que ha rebut per part de Pepe Navarro. El veneçolà ha tornat a demostrar que no té pèls a la llengua, i no ha dubtat a sortir en defensa de la seva compatriota.

La model i actriu ha estat qüestionada els últims dies arran del conflicte per la paternitat del seu fill que manté amb qui fou presentador d''Esta noche cruzamos el Mississipi'. Fa més d'una dècada que tots dos protagonitzen una batalla judicial i mediàtica que, de fet, va un gir de 180 graus després de la reaparició televisiva de Pepe Navarro.

El retorn de Pepe Navarro a la televisió provoca un veritable enrenou mediàtic

Tot i tenir una sentència ferma en contra que va implicar que se li adjudiqués la paternitat sobre Alejandro Reyes, Pepe Navarro va tornar davant els mitjans per trencar el seu silenci i amb l'objectiu de defensar la seva versió dels fets i negar la realitat jurídica. L'icònic presentador va anar a 'Sálvame Deluxe' i va respondre algunes preguntes de Jorge Javier Vázquez.

Com a bon comunicador, Navarro portava el seu discurs preparat i tenia molt clar què volia dir. No estava disposat a entrar en desqualificacions ni a la morbositat de l'assumpte. Tan sols volia demostrar que no era el pare del fill d'Ivonne Reyes. Durant l'entrevista, es va sotmetre a les preguntes més incisives dels col·laboradors del programa i va intentar explicar els motius que el van fer decidir per rebutjar fer-se la prova de paternitat.

Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.
Pepe Navarro irromp a 'Sálvame' per destapar el negoci d'Ivonne Reyes | CatalunyaDiari

Conscient que podria sortir perdent amb l'adjudicació de la paternitat, el periodista va rebutjar la petició judicial fins a quatre vegades. D'aquest fet, precisament, se'n penedeix actualment, i admet que va ser un «error» que va cometre en reiterades ocasions per una qüestió d'orgull i tossuderia.

Boris Izaguirre dóna la cara per Ivonne Reyes després dels atacs de Pepe Navarro

En qualsevol cas, Pepe Navarro ha assegurat que té proves contrastades que neguen que sigui el pare d'Alejandro. D'altra banda, ha declarat que no sap qui és el pare biològic. En aquest sentit, les declaracions de Navarro han desencadenat una infinitat de teories sobre qui és el progenitor del jove, fins al punt que s'ha fet un repàs en profunditat de la llista de parelles d'Ivonne Reyes.

Precisament, aquestes especulacions han encès Boris Izaguirre, que les ha criticat i ha manifestat que li agradaria que «la gent deixés de fer aquesta enumeració de possibles relacions que hagi tingut Ivonne». Izaguirre ha criticat que Reyes no ha estat l'única persona que ha tingut relacions, i ha dit que «ell també segur que les ha tingut». Aquest tracte li sembla «profundament masclista i desagradable». 

Boris Izaguirre
Boris Izaguirre ha trencat el silenci sobre el conflicte entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro | GTRES

Sense voler entrar en atacs o insults directes, Boris ha deixat clar que respecta Pepe com a professional i com a persona, però no li agrada que reprengui la seva batalla contra Ivonne Reyes. Sobretot, pel fet que ha tornat a posar al focus mediàtic Alejandro. L'ha conegut, i n'ha destacat que «sembla un noi centrat, allunyat d'aquesta polèmica que li ha marcat la vida».