Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Un expresident del Reial Madrid porta Kiko Rivera als jutjats

Kiko Rivera haurà d'assumir les paraules que va dir a 'Cantora, la herencia envenenada' contra un famós advocat

 Aquest dilluns, 29 de novembre, se celebrava al Jutjat número 81 de Madrid l'audiència prèvia entre Ramón Calderón i Kiko Rivera, on no calia que cap dels dos assistís. Recordem que quest protocol legal està pensat perquè les parts arribin a un acord i no calgui celebrar el judici.

 

Ramón Calderón ha donat la cara després d'aquesta vista judicial i ha parlat amb 'Vanitatis' per a aclarir en quin punt es troba el procediment judicial contra Kiko Rivera.

«El jutge va desestimar la declaració de Kiko, la meva i la de tots els testimonis que ell va proposar (Matamoros, David Valldeperas i altres persones de Cuarzo). Va entendre que no aportarien res a les manifestacions dutes a terme per Kiko, que són l'objecte del plet», exposa el conegut advocat.

«Ramón Calderón és un pocavergonya»

Per tant, "al judici només s'analitzaran les proves documentals i enregistraments ja presentats i els advocats de les tres parts faran les seves conclusions», exposava Calderón a la revista esmentada.

El cas és que no hi ha hagut cap mena d'acostament entre les dues parts. El fill d'Isabel Pantoja haurà d'acudir al jutjat per donar explicacions del que va dir a 'Cantora, la herencia envenenada'.

Ramón Calderón caminant pel carrer
Ramón Calderón s'endfrontarà a Kiko Rivera als jutjats | Europa Press

En aquest especial que va emetre Telecinco fa un any, Kiko Rivera va carregar durament contra l'home que va ser amic íntim i advocat del seu pare, Paquirri. La data en què els dos protagonistes es veuran les cares serà el 25 d'abril del 2022.

Recordem que Kiko Rivera va utilitzar paraules molt contundents per a dirigir-se a qui va ser president del Reial Madrid fa més d'una dècada. «Ramón Calderón és un pocavergonya. Que truqui si s'atreveix. Tan valent que ets de trucar als programes de televisió. Això que tinc aquí m'ho hauràs d'explicar en un jutjat, perquè ets un dels implicats en tota aquesta trama», sentenciava el DJ.

Kiko Rivera va acusar la seva mare de no complir la voluntat de Paquirri

Quan va presentar la demanda, Calderón va explicar els motius pels quals volia portar Kiko Rivera als jutjats. «No em va donar cap altra opció. Li vaig demanar que rectifiqués, que digués que el que havia dit era fals. Tant me feia que posés l'excusa que estava mal assessorat. I no ho va fer».

Fins i tot va voler parlar amb l'advocada de Kiko per a arribar a algun tipus d'acord, però la intenció de Calderón no va arribar a bon port. «Com que no hi va haver resposta, vaig tirar per la via legal. No podia permetre que es qüestionés la meva honorabilitat».

Paquirri de jove
El tema de l'herència de Paquirri ha provocat que el seu fill acabi als tribunals | GTRES

Kiko Rivera va acusar la seva mare de no complir la voluntat de Paquirri. Un dels noms que va donar Kiko va ser el de Ramón Calderón. Aquest tenia previst viatjar a Caracas amb Paquirri durant la gira taurina per Llatinoamèrica, viatge que mai es va arribar a fer.

Al testament, Paquirri va deixar tots els seus béns als seus dos fills, Francisco i Cayetano, els seus tres germans i el seu pare. I també a la descendència que pogués tenir en un futur amb Isabel Pantoja.

«El repartiment va ser just i tots van signar»

Quan Paquirri va morir, Calderón es va erigir com la persona que havia de defensar els drets de Kiko Rivera. «El repartiment va ser just i tots van signar, i cada fill va rebre el que li corresponia. Amb la vídua es va fer una capitalització del seu terç, es va fer el còmput, es va valorar i l'herència va passar a a ser per a vuit hereus».

Fototmuntatge de Kiko Rivera i el logo 'Kantora is mine'
Kiko Rivera es veurà les cares als jutjats amb Ramón Calderón | cedida

«Com que era menor d'edat, Kiko havia de tenir un representant que defensés els seus interessos. I per això afirmo que conec perfectament com va ser l'herència. Ni ell ni cap dels altres hereus es poden sentir perjudicats. El que es va fer no va ser fàcil, perquè hi havia dues dones, tres fills i tres germans. Ho vam fer i tothom estava content», explica Calderón.

Ramón Calderón demana com a indemnització la quantitat que el DJ va cobrar per la intervenció que va fer a 'Cantora, la herencia envenenada'.