Primer pla de José Luis Gil

Carolina, la dona de José Gil que no se separa d'ell en el seu pitjor moment

L'actor es recupera a casa després d'un infart cerebral que va patir a principis de novembre

José Luis Gil, conegut pels papers de Juan Cuesta a 'Aquí no hay quien viva' i d'Enrique Pastor a 'La que se avecina', es recupera a casa després d'un bon ensurt.

Tal com s'ha donat a conèixer, l'actor va patir un infart cerebral a principis del mes passat. Així, la gent del seu entorn confia que la rehabilitació l'ajudarà a tornar a estar al cent per cent.

«Va ingressar a l'Hospital Nuestra Señora del Rosario, al carrer Príncipe de Vergara de Madrid, víctima d'un ictus isquèmic agut a l'hemisferi esquerre del cervell», deia el comunicat emès.

«La família agraeix la professionalitat i la qualitat humana exercida de l'equip mèdic que l'ha atès», prosseguia sobre el tracte que va rebre al centre hospitalari.

José Luis Gil somrient a càmera
José Luis Gil ja s'està recuperant de l'infart cerebral | Europa Press

I a més d'agrair totes les mostres d'afecte que han rebut, també sol·liciten als mitjans de comunicació i als fans de José Luis que siguin respectuosos com sempre ho han estat.

Qui no s'ha separat ni un moment de l'actor en aquests moments tan complicats és la seva dona, Carolina Montijano.

José Luis Gil i la seva dona, Carolina Montijano
Carolina, la dona de José Luis, també és actriu | cedida

Tot i mantenir-se allunyada del focus mediàtic, és més present a les nostres vides del que creus.

I és que ha posat veu a personatges de pel·lícules o sèries tan mítiques com ' Sex and the City', 'Los Soprano' o 'True Blood'.

El mateix José Luis en una ocasió va explicar que es van conèixer en un rodatge. «Ella és actriu. Tots dos teníem una edat molt semblant i la mateixa professió».

A més, reconeixia que compaginar la feina amb la vida familiar no sempre és fàcil: «És una feina de renúncies contínues, però soc conscient d'aquesta mancança».

«Compatibilitzar família i feina no sempre és fàcil, però a hores d'ara no serveix de res lamentar-se».

No obstant això, tots dos han sabut adaptar-se a la perfecció. Això, malgrat que l'èxit de José Luis moltes vegades els ha superat completament.

«Em va afectar perquè em va canviar la vida, per molt que m'ho intentés prendre com una cosa normal. La popularitat és conseqüència de la feina d'un actor, però que tothom et reconegui pel carrer arriba a ser angoixant», explicava l'actor.

Les xarxes es bolquen amb José Luis Gil

De moment, a José Luis li queda un procés de recuperació llarg, tal com asseguren els seus éssers estimats.

«Comença un període clau, de feina i esforç, en què la tranquil·litat és molt important», assenyalen.

El pronòstic, però, sembla molt favorable, ja que va rebre l'alta hospitalària el 26 de novembre.

D'altra banda, les xarxes s'han omplert de missatges de bons desitjos per a l'actor, que és un dels més estimats tant fora com dins de la petita pantalla.

A les xarxes socials s'han pogut llegir comentaris com «Admirat @joseluisgilsanz, recupera't aviat, que necessitem gent com tu» o «Molts ànims a José Luis Gil. Recupera't aviat, tio, ja saps que et necessitem».

«Tot l'ànim i la força del món per a José Luis Gil. Recupera't aviat!», deia un altre seguidor de José Luis.

«Esperem que només sigui un ensurt i no ens doni la pitjor de les desgràcies per a la indústria del cinema i del teatre espanyol. Esperem veure't aviat i amb tota la força possible», li han desitjat.

«Ara a fotre-li canya a la rehabilitació, perquè sense tu tot té menys sentit. Ens hem acostumat a tenir-te pràcticament cada dia a les nostres vides i necessitem que segueixi sent així. T'estimem moltíssim».

«Que a José Luis Gil li passi alguna cosa se sent com si li passés a un familiar. La seva veu ens va marcar la infància, com amb Buzz Lightyear, i Juan Cuesta és un personatge que forma part de la nostra vida. Que es recuperi aviat el millor president que ha tingut el nostre país», assenyalen.