Pla de perfil de Boris Izaguirre

Boris Izaguirre pateix un ictus en plena gravació del seu últim programa

L'estrident col·laborador de televisió s'endú un bon ensurt: «Va necessitar una intervenció important»

Boris Izaguirre és una de les cares més estimades i reconegudes de la televisió estatal. Sens dubte, el col·laborador de televisió —sempre a cavall entre Barcelona i Madrid— ha fet del seu estrident estil un must per al món de la televisió estatal. 

Ara, però, una notícia inesperada ha deixat els seus fans sense paraules. Izaguirre va patir un ictus durant l'enregistrament de 'El Desafío', l'últim programa on va participar. A causa de l'ictus, per més inri, Boris Izaguirre va haver de ser operat d'urgència.

Boris Izaguirre a l'hospital
Boris Izaguirre s'ha endut un bon ensurt.    | INSTAGRAM: BORISIZAGUIRRE

Boris Izaguirre, operat d'urgència

El veneçolà és una de les cares més reconegudes del programa que es va estrenar divendres passat a Antena 3, 'El Desafío'. Izaguirre és una aposta segura i a Antena 3 ho saben. De la mà de Rosa López o Laura Escanes, Boris Izaguirre havia de ser un dels impulsors del nou programa de la cadena. 

Mentre estaven enregistrant el programa —que es va gravar abans de la seva emissió—, Izaguirre va començar a sentir-se malament. Segons explica Jorge Salvador, director de la productora del programa, Boris va patir un ictus en ple enregistrament. La imatge va ser dantesca. 

Boris Izaguirre va començar a trobar-se malament i va demanar aturar la gravació del programa. Just després, Izaguirre desapareixia de plató i se n'anava a la zona de camerinos. Allà, va explicar que no se sentia bé i va haver de ser traslladat a l'hospital per sotmetre's a una operació d'urgència. «En Boris va patir un ictus. Va haver d'anar a l'hospital per una intervenció molt important», revelava Salvador.

«En Boris va patir un ictus»

Però el més sorprenent de les seves declaracions va ser la reacció que va tenir l'escriptor en sortir del quiròfan. Jorge Salvador va trucar en Boris per interessar-se pel seu estat de salut, però aquest el va sorprendre amb una enèrgica resposta: «Tornaré al programa. Vull que m'esperis, tornaré». 

El cas és que Salvador ja tenia lligat un substitut per a un Izaguirre, que va demanar al productor de 'El Desafío' que l'esperés. Finalment, el van esperar i Izaguirre, com si res, va tornar al programa evidenciant que tot havia quedat en un ensurt. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp