Imatge de Gerard Piqué en un directe de la Kings League.

Brutal resposta de Piqué a Shakira després de la cançó: «El Casio és per tota la vida»

Piqué, desfermat, anuncia en un directe de la Kings League que ha tancat un acord amb Casio i que diumenge arribarà al torneig amb un Twingo

Sabíem com era, no és una sorpresa. Excèntric i sempre protagonista, Gerard Piqué no va voler esperar ni 24 hores a respondre a l'última sessió de Shakira. El de la Bonanova no es va estar per orgues i va entrar directament al joc. I de quina manera. 

Anem per parts. En un dels directes de la Kings League, Piqué —desfermat— va aprofitar per explicar que Casio havia arribat a un acord amb la mateixa Kings League per ser-ne patrocinador. «Hem arribat a un acord amb Casio. Us ho dic de debò, teniu rellotges per a tots», va començar Piqué. Una al·lusió claríssima a la cançó de Shakira amb Bizarrap, on aquesta comprava la seva parella actual, Clara Chía, amb un rellotge de la marca Casio

Però Piqué va anar més enllà. Els que el coneixen, saben que no és dels que es mossega la llengua. No ho feia quan era jugador i no ho farà ara. «Us dic una cosa, el Casio rellotge és per a tota la vida. És un gran rellotge», afegia un desfermat Piqué. 

Diumenge, amb un Twingo 

L'speech de Piqué prosseguia i, minuts després, tornava a recordar la cançó de la seva exparella. Ara, però, ja no parlava de l'al·lusió al Casio, si no que ho feia de la referència al Renault Twingo. 

«He tancat un acord amb Renault. El diumenge vindré amb un Twingo i amb un pallasso al costat. Què passa? No puc tancar acords personals?», va afegir Piqué. 

En aquest cas, l'ex del Barça contraatacava a la frase de Shakira que assegurava que «has canviat un Ferrari per un Twingo i un Rolex per un Casio». La guerra està servida. 

Espaterrant èxit de Shakira

Amb poc més de 24 hores, la Music Sessions #53 de Skahira amb Bizarrap compta amb ni més ni menys que 87.000.000 de reproduccions. Un èxit gairebé sense precedents on l'artista colombiana no s'ha estat de res i ha estripat contra Piqué. 

Això sí, la cançó no ha estat exempta de polèmica, ja que en les primeres hores ja se l'ha acusat de plagi i diversos sectors han llançat una campanya per a boicotejar la cançó de la colombiana. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp