Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Borja Estrada sobre un fons marró

Borja Estrada dona una dada sobre el seu fill petit que ningú coneixia

Borja Estrada ha fet aquesta confessió inesperadament

Borja Estrada, el fill del controvertit col·laborador Pipi Estrada, ha vist que la seva vida ha canviat moltíssim en els darrers mesos. Després de defensar el seu pare en 'Pesadilla en el Paraíso', ha passat a ser concursant i ara guanyador de la segona edició del 'reality'. El que roman igual és el suport incondicional que troba en la seva família, els amics i el fill.

Precisament, d'aquest petit va parlar a la televisió per donar una dada del menor que va provocar els somriures i l'emoció de tots els espectadors. Ha quedat clara la innocència del menor i la importància que dona a les coses no materials.

Borja Estrada parla del seu fill

El fill de Pipi va acudir al plató de 'Pesadilla en el Paraíso' per parlar en el debat final del seu triomf. Hi va confessar com està després de proclamar-se vencedor: «Tinc la ressaca de guanyar, em vaig venir molt amunt».

En aquest punt, Borja va respondre què és el primer que va fer en arribar a casa i va ser molt clar: «Abraçar el meu fill, tenia moltíssimes ganes de veure'l i ha flipat. Ell no entenia massa bé què havia guanyat».

A més, hi va afegir un detall curiós del petit que va emocionar tothom i els va treure un somriure. Va explicar què li va dir el menor per la seva victòria: «Bé, me n'alegro, però podies haver guanyat abans. Guanya més ràpidament i fem les nostres coses».

«Com que ell no ho entenia gaire bé, li vaig dir que era el millor granger i que soc expert en vaques, en porcs. I em va preguntar que si en gallines també, li vaig respondre que sí».

Estrada també va aprofitar el debat per exposar què espera a partir d'ara del futur. Sobre això va admetre que no descarta continuar treballant a la televisió, perquè aquest mitjà li agrada molt. El que sí que sabem amb certesa, gràcies al seu pare, és que sembla disposat a deixar Barcelona per instal·lar-se a Madrid i estar més a prop del seu fill. Segons Pipi, «la vida per a ell socialment canviarà. A partir d'ara se li obren altres portes i estic convençut que serà molt feliç».

Borja, precisament, va veure el col·laborador de 'Sálvame' defensar-lo molt bé cada setmana i, fins i tot, li va dedicar unes paraules emotives a les xarxes: «Felicitats, fill, per saber guanyar amb elegància i naturalitat. Gràcies a 'Pesadilla en el Paraíso' per aquesta oportunitat de poder mostrar a l'audiència un guanyador amb molts ingredients per continuar creixent personalment i professionalment».

Borja Estrada veu 'entelat' el seu triomf

Per a Borja Estrada no tot ha estat bonic després del seu triomf. Així, per exemple, a plató va viure un tens moment amb el seu company de la granja, José Antonio Avilés. I tot per una informació que aquest ha donat sobre la venda d'un pis dels pares de Borja.

Avilés ha explicat que el guanyador del 'reality' li havia dit que l'immoble l'havien venut els seus progenitors. I Estrada ha negat aquesta dada. Ha admès que en aquest lloc van viure els seus pares, però que únicament l'ha venut la seva mare.

Exactament adreçant-se a José Antonio ha dit: «La meva mare és qui té el pis. El teu ofici en aquesta tessitura és sortir i comprovar abans de donar la informació de qui el ven. Si l'ha venut la meva mare, no pots dir que ha estat el meu pare».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!