Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Brega amb els Pantoja i desmai en directe a les portes del tanatori de Bernardo

Els Pantoja han tingut una baralla al tanatori

Ahir, divendres 25 de novembre, va morir als 69 anys Bernardo Pantoja, pare d'Anabel Pantoja, a causa dels seus problemes de salut. Tots els seus éssers estimats s'han reunit per acomiadar-se'n. I tenint en compte la mala relació familiar, no va ser un acomiadament ben normal. 

La familiar odiada pels Pantoja

Magdalena Clavero és la mare d'Ana María Martín, mare d'Isabel Pantoja. Tanmateix, el llaç entre Magdalena i els seus nebots i nets és completament nul. En concret, no se sap per què, i la cantant no ha volgut donar explicacions sobre això. Però un dia, la germana de la senyora Ana va anar a Sálvame per carregar contra tota la família.

Segons la tieta-àvia d'Anabel Pantoja, des que Isabel va assolir la fama va començar a ignorar l'altra part de la família i va deixar d'interessar-s'hi. També va explicar que la cantant va estar set anys (des del 2013) sense que li permetessin entrar Cantora a visitar la seva germana, i mai perdonaria que ella l'hagués apartat de Doña Ana, la seva única germana.

Imatge de Magdaena Clavero a Telecinco
Magdalena Clavero als platós de Sálvame | Telecinco

A Magdalena li van prohibir visitar l'àvia d'Anabel Pantoja fins als seus últims dies, quan la salut de Doña Ana estava cada cop més delicada tampoc li van permetre visitar-la, ni a ella ni a Bernardo Pantoja.

No només no van deixar tots dos, tia i nebot, veure-la en els seus últims dies de vida, sinó que tampoc els van deixar entrar a la vetlla per acomiadar-se'n. Abans d'entrar al tanatori l'ambient es va veure carregat d'hostilitat, fins que van començar les baralles i els van fer fora.

Es repeteix la mateixa història

Ahir, els més estimats —o no— de Bernardo Pantoja es reunien per donar-li l'últim adeu. Tot i això, no només hi va haver problemes per avisar Kiko Rivera o a Junco sobre l'estat del pare d'Anabel Pantoja, sinó que tampoc es va avisar Magdalena Clavero.

Quan Magdalena va voler anar a l'hospital a veure el seu nebot, els seus familiars, de la mateixa manera que a Junco, li van intentar impedir que entrés a l'habitació per veure Bernardo. A diferència de Junco, ella finalment no va poder entrar per poder veure'l per última vegada.

Magdalena ha culpat tots els Pantoja, excepte Kiko Rivera, que no la deixessin entrar a l'hospital. «Jo el que he fet al meu nebot és tot bo i bé ho sap Déu», va dir Magdalena, doncs, si no fos per ella, Bernardo no hagués sabut de la mort de la seva mare.

L'equip de Sálvame es trobava al tanatori, van gravar quan Magdalena sortia de la vetlla i l'explicava al reporter com també va sortir la mare d'Anabel Pantoja per anomenar-la 'pocavergonya' i prohibir la seva entrada al tanatori. «Ella és l'única pocavergonya, que ho ha venut tot», deia la tia d'Isabel Pantoja.

Anabel Pantoja i la seva mare
Anabel Pantoja i Mercedes Bernal no haurien deixat passar la tia de Bernardo al tanatori | Instagram (ANABELPANTOJA00)

«Li he demanat per favor a Anabel que em deixi entrar, m'ha dit que soc una pocavergonya i que me'n vagi al carrer i la mare també em diu que me'n vagi, ja està, no puc parlar més», va prosseguir.

Després d'aquestes paraules de Magdalena al reporter de Sálvame, Clavero es va desmaiar en directe. Les persones del seu voltant van intentar aixecar-la, però li podia emoció i no li era fàcil tornar a la seva consciència.

Una vegada més s'ha repetit no només un enfrontament entre els Pantoja, sinó que també que a Magdalena se li prohibís entrar a qualsevol lloc on ells estiguessin, fins i tot a un tanatori per acomiadar-se del seu familiar.