Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla amb Anabel Pantoja i una imatge de Chelo García Cortés

El brutal descuit de Chelo García Cortés amb el número de telèfon d'Anabel Pantoja

Chelo García Cortés gairebé filtra el número de telèfon d'Anabel Pantoja per error a 'Ni que fuéramos'

Chelo García Cortés ha tingut un cridaner descuit en ple directe de Ni que fuéramos amb el número de telèfon d Anabel Pantoja.

Recordem que la Pantojita de Canàries està de màxima actualitat pel seu embaràs i també per la suposada infidelitat del seu xicot, David Rodríguez.

Era ahir quan saltava la bomba sobre aquesta deslleialtat que Anabel Pantoja hauria intentat amagar tant sí com no i evitar que sortís a la llum.

Captura de Chelo García Cortés amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'
Chelo García Cortés té una distracció en ple directe | Canal Quickie, TEN TV

Segons sembla, el fisioterapeuta aprofitava que la seva xicota estava de viatge als Estats Units i tenia un affaire amb una noia a les Canàries. Una noia que després extorsionava a David i li demanava diners a canvi de no exposar públicament les proves de la infidelitat.

Justament per això, el xicot d'Anabel Pantoja hauria decidit recórrer a la justícia. Una situació davant la qual la mateixa Anabel estaria al corrent, i just per això hauria trucat a Telecinco per impedir que treguin el tema.

I, encara que la Pantojita ha perdonat el seu xicot, això no treu que ho hagi passat "molt malament", tal com han destapat. “Ha plorat molt i ha afrontat una etapa complicada”.

Chelo García Cortés truca a Anabel Pantoja en ple directe

Tot i això, finalment no ha pogut frenar aquest huracà imparable que podria enfosquir una de les millors etapes de la seva vida.

I, enmig d'aquest gran enrenou, Chelo García Cortés ha comès un error que gairebé exposa el número de telèfon d'Anabel.

Així, García Cortés s'oferia a trucar en ple directe a Pantoja per poder parlar amb ella. Trucada que la protagonista no ha agafat, saltant la bústia de veu i a punt d'escoltar-se el número de telèfon.

Anabel Pantoja i el seu xicot a la fira d'abril
El xicot d'Anabel Pantoja hauria estat infidel | Instagram, @anabelpantoja00

Chelo, que assegurava que encara no havia pogut parlar amb Anabel, es mostrava més que disposada a trucar-li.

"Jo no tinc problema a trucar-la", ha respost amb molta tranquil·litat la periodista. I aquí li han demanat que posés l'altaveu.

Era llavors quan es produïa la distracció que gairebé fica en un bon problema Anabel Pantoja, i de la qual tots han alertat a Chelo García Cortés just al moment.

Anabel Pantoja somrient al photocall dels premis Ídol
Anabel Pantoja, embarassada de quatre mesos | GTRES

"Penja! Chelo, compte!", li han cridat preocupats. I és que aquesta no és la primera vegada que es filtra un número de telèfon per error.

"Truca tu", ha reaccionat enfadada García Cortés. "Ha saltat el contestador, però jo tampoc no l'agafaria si fos ella".