Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Víctor Sandoval tirat al sofà amb una imatge al costat de la seva disfressa de Naranjito a 'Ni que fuéramos'

Víctor Sandoval, a punt del desmai a 'Ni que fuéramos': què ha passat i com està

Víctor Sandoval ha patit un petit contratemps en ple directe de 'Ni que fuéramos' i queda a punt del desmai

Víctor Sandoval no ha començat amb bon peu avui a Ni que fuéramos, i és que el col·laborador gairebé es desmaia en ple directe. Sandoval, que s'havia disfressat de la mascota del mundial Naranjito, ho ha passat realment malament.

La calor ha aclaparat el Víctor, que ha començat a suar i gairebé es queda sense aire dins de l'enorme disfressa.

És més, ha hagut d'interrompre el programa per demanar aigua i tots els seus companys s'hi han bolcat fins que s'ha recompost.

La mateixa María Patiño ha fet saltar les alarmes: "S'està ofegant", ha dit, ajudant-lo a treure's la disfressa immediatament.

Captura de Víctor Sandoval disfressat de Naranjito amb els seus companys a 'Ni que fuéramos'
Víctor Sandoval, a la vora del desmai a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie, TEN TV

I Víctor Sandoval ha sortit xopat en suor, davant del qual la presentadora ha començat a ventar-lo i li ha demanat que s'assegui per poder recuperar-se.

"Si us plau, que està malament", ha insistit Patiño. "Tomba't", li ha demanat a Víctor, que ha començat a queixar-se per un dolor al cap.

"Una mica de Coca Cola o aigua", demanava la presentadora. I ha estat Belén Esteban qui finalment li ha portat un got perquè Sandoval pogués refrescar-se.

Víctor Sandoval, a la vora del desmai en ple directe de Ni que fuéramos

Tot, mentre que María Patiño seguia ventant-lo. Per sort, tot s'ha quedat en un simple ensurt, ja que Víctor Sandoval s'ha recuperat molt ràpid i de seguida s'ha incorporat a taula amb els seus companys.

Així, ell mateix els ha dit que es podia posar el cap, però només una estona, perquè ho estava passant molt malament.

El director David Valldeperas també s'ha volgut interessar pel seu estat i li ha demanat que expliqui com es troba.

Captura de Víctor Sandoval a 'Ni que fuéramos' tirat al sofà
Víctor Sandoval ha patit un mareig a causa de la calor | Canal Quickie, TEN TV

"Estic bé, però això és una tortura", ha comentat Sandoval respecte a la disfressa de Naranjito que portava posada.

"Cal pagar la gent que treballa a la Porta del Sol, vestits així... S'ha de pagar or!", afegia. "No us adoneu de quant pesa això i la calor que dona".

De la mateixa manera, Víctor Sandoval assegurava que havia arribat a témer fins i tot per la seva vida. "He deixat de sentir", ha explicat a l'audiència.

Captura de Víctor Sandoval amb María Patiño i la disfressa de Naranjito a 'Ni que fuéramos'
Víctor Sandoval s'emporta un ensurt disfressat de Naranjito | Canal Quickie, TEN TV

"He començat a notar l'aigua i creia que em moria. La mort ha de ser així", assegurava després de passar per aquesta experiència complicada.

Aquesta no és la primera vegada que Víctor Sandoval accedeix a disfressar-se a Ni que fuéramos. De fet, mai ha tingut cap problema en posar-se a prova i donar-li un toc divertit.

Recordem que fa uns dies, Sandoval es plantava en un Ikea disfressat ni més ni menys que de Marta Riesco amb un dels dissenys que havia lluït la reportera.