Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Jorge Javier Vázquez somrient en vestit blanc, Ana Rosa Quintana parlant, el logotip de Telecinco i un calendari

Telecinco anuncia la data d''El diario de Jorge' i espanta Ana Rosa Quintana

Jorge Javier Vázquez, amb el seu nou programa, afectarà directament l'espai que presenta Ana Rosa

El món de la televisió a Espanya està a punt d'experimentar una nova sacsejada amb el pròxim llançament d'El diario de Jorge. Sí, amb el nou programa de Jorge Javier Vázquez a Telecinco.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez com a presentador de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez tindrà nou programa | Mediaset

Mediaset ha establert la data d'estrena del mateix i les alarmes han sonat a l'equip d'Ana Rosa Quintana. El motiu és que aquesta veurà afectat l'horari del seu espai, TardeAR. Sí, aquell li traurà temps.

El diario de Jorge: un projecte ambiciós que ja té data d'estrena

Jorge Javier Vázquez, un dels presentadors més icònics de la televisió espanyola, s'embarca en una nova aventura amb El diario de Jorge. Aquest programa, que promet ser una barreja de diversió, naturalitat i emoció, serà un nou repte. Presentador que espera, amb la seva habilitat per captar l'atenció del públic i el seu estil directe i carismàtic, assolir una bona audiència.

Telecinco aposta fort per aquest projecte, confia que el carisma i la popularitat del català atrauran molts espectadors. I, per aquesta raó, ja li ha donat una data per estrenar-lo. Ni més ni menys que, segons ha revelat en exclusiva VerTele, començarà el seu camí el pròxim dilluns 29 de juliol.

Captura de Jorge Javier Vázquez com a convidat al plató de De Viernes
Jorge Javier Vázquez estrenarà el nou programa al juliol | Mediaset

La decisió de Telecinco afecta directament Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana, veterana a la televisió matutina, ha liderat els matins de Telecinco durant anys, però no li passa el mateix amb les tardes. Des que està en aquesta franja horària, amb TardeAR, no ha aconseguit captivar i les seves audiències es troben molt per sota del que s'esperava. Per això ha mirat de reüll i amb recel l'arribada d'El diario de Jorge a aquestes.

L'anunci del nou programa de Vázquez ha generat preocupació a l'equip de la madrilenya. I més quan s'ha sabut que aquest espai l'afectarà directament.

Muntatge amb Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' i Ana Rosa Quintana a 'TardeAR'
Jorge Javier i Ana Rosa seran claus a les tardes de Telecinco | catalunyadiari.com, Mediaset

En concret, a partir de l'esmentat 29 de juliol, desapareixerà del tot Así es la vida, l'espai que presentava ara Sandra Barneda. El seu lloc a la graella serà ocupat pel de Jorge, que fins i tot robarà mitja hora al de Ana Rosa Quintana. Així, el nou s'emetrà de 16.00 a 17.30.

Després, arribarà TardeAR, que s'estendrà fins a les 20:00, competint així directament amb Y ahora Sonsoles. I, a continuació, s'apareixerà en escena el concurs d'Ion Aramendi, Reacción en cadena.

Així, Quintana ha topat amb una sorpresa inesperada. La cadena sembla confiar cada cop menys en ella i molt en Vázquez.

Creix la tensió a la cadena després de conèixer-se la notícia

El llançament d'El diario de Jorge és un moviment estratègic de Mediaset i també un reflex de la tensió interna dins de la cadena. Les diferències entre Jorge Javier Vázquez i Ana Rosa Quintana no són un secret per a ningú. Tots dos presentadors han tingut frecs públics i postures trobades que han alimentat rumors d'una rivalitat al si del grup de comunicació.

L'arribada d'aquest nou espai pot intensificar aquesta rivalitat, especialment si el nou programa millora l'audiència en l'horari d'Ana Rosa. La competència interna podria derivar en una batalla de ràtings que beneficiaria els espectadors amb continguts cada cop més innovadors i atractius.

Muntatge de fotos d'Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez, tots dos amb rostre d'enuig
La situació a Mediaset pot complicar la relació entre tots dos | TVienes

Davant d'aquesta nova situació, tant TardeAR com el nou format de Vázquez estan afinant les estratègies per captar l'atenció del públic. Ana Rosa Quintana s'enfocarà a les notícies d'actualitat i debats en viu. Mentrestant, El diario de Jorge aprofitarà la capacitat de Vázquez per connectar amb el públic de manera emocional i la seva experiència en programes d'entreteniment.

En definitiva, l'anunci de Telecinco promet una temporada emocionant a la televisió, amb dos titans de l'entreteniment competint per la preferència dels espectadors. L'audiència serà la gran beneficiada d'aquesta lluita, gaudint de continguts frescos i més dinàmics.