Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de José María Almoguera seriós amb jaqueta negra i una motxilla a l'espatlla, Carmen Borrego seria amb les ulleres al pit i el mestre Joao somrient amb una samarreta amb forats

El Maestro Joao destapa si Carmen Borrego és tan dolenta com creu José María

El Maestro Joao ha estat l'últim a parlar del conflicte tan complicat que es viu al clan Campos

A l'univers de l'espectacle, els conflictes familiars solen ser tan dramàtics com els que s'expliquen a la pantalla. Aquesta vegada, el centre d'atenció és el que hi ha entre Carmen Borrego i el seu fill, José María Almoguera. Problema que ha estat un tema recurrent a la premsa rosa en els darrers temps.

Muntatge de José María Almoguera somrient amb una caçadora negra i Carmen Borrego somrient a la foto oficial de 'Supervivientes'
El Maestro Joao ha donat el seu punt de vista sobre el conflicte familiar | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

El Maestro Joao, conegut per la seva connexió amb el món espiritual, ha donat la seva opinió ara sobre aquesta disputa. Ho ha fet posant en dubte les crítiques que el jove ha dirigit cap a la seva mare.

El Maestro Joao coneix el conflicte entre Carmen Borrego i José María Almoguera

L'enfrontament entre Carmen Borrego i el seu fill no és nou, però ha guanyat intensitat els últims mesos. La mort de María Teresa Campos, la matriarca, va ser un moment d'unió temporal que va deixar entreveure la possibilitat de reconciliació, però no va ser possible.

Tot s'ha complicat recentment quan José María, juntament amb la seva exdona Paola Olmedo, n'ha donat una exclusiva. En aquesta, ha estat franc sobre els problemes que han tingut amb la mare. Ha enumerat des de diferències personals fins a la manca de suport emocional en moments crítics.

Muntatge de Paola Olmedo seriosa i José María Almoguera seriós en vestit de quadres i camisa blanca
José María i la seva parella han estat molt durs amb Carmen Borrego | catalunyadiari.com, Europa Press

Exactament, ha explicat que la seva relació amb Carmen es va deteriorar a causa de diverses decisions que ell va considerar irrespectuoses i perjudicials. Entre elles, la confirmació pública de la seva paternitat per part d'aquesta, malgrat la petició de mantenir la notícia en privat. I també la difusió d'àudios privats que comprometien la relació familiar.

Ara, les tensions han arribat al punt més àlgid. Per això la col·laboradora d'Así es la vida està absolutament distanciada del jove.

El Maestro Joao treu la cara per Carmen Borrego

El Maestro Joao, sempre atent als vaivens del cor, ha donat diverses vegades la seva opinió sobre aquest conflicte familiar diverses vegades. I ara ho ha tornat a fer.

En una entrevista per a Europa Press, ell ha defensat Carmen Borrego. Ha deixat de manifest que ella no és tal com la pinta José María.

Així, ha manifestat: “A ella tinc moltíssim afecte, és molt bona dona i crec que ell s'ha portat fatal amb la seva mare, fatal. No cal carregar contra la nora, cal carregar contra el fill perquè em sembla de poca vergonya. Això no es fa”.

El mestre Joao parlant amb una jaqueta de colors amb un micròfon vermell davant
El Maestro Joao ha defensat Carmen i ha qüestionat José María | Europa Press

Al que ha afegit: “Em fa moltíssima pena per ella i espero que es reposi i ja està. Al capdavall, gràcies a Déu, a José María no li ha passat res. És viu, només que està apartat, doncs ja està, s'ha acabat”.

D'aquesta manera, Joao ha deixat de manifest que es posiciona amb la col·laboradora de Telecinco. I que no comparteix gens amb Almoguera la definició pública que n'ha fet.

Des de la seva perspectiva, Carmen ha intentat manejar la situació amb dignitat. En diverses ocasions ha expressat el seu dolor i decepció per la distància amb el fill, però també ha mostrat disposició per curar la relació.

Maestro Joao sorprèn amb la seva postura actual

El Maestro Joao ha opinat així del conflicte que viu la família Campos i la seva postura actual ha cridat l'atenció. Sí, perquè ara ha carregat les tintes contra el fill de Carmen, quan mesos enrere feia el mateix contra la dona d'ell, Paola Olmedo.

Cal recordar que va arribar a suggerir que aquesta jove havia jugat un paper significatiu a la distància entre mare i fill. Tant és així que la va descriure com algú que pot causar una mala impressió fins i tot abans de conèixer-la.

Paola Olmedo caminant molt somrient pel carrer
El Maestro Joao va posar al disparador Paola, al contrari que ara | Europa Press

Joao no va anar amb embuts en expressar els seus pensaments: “La meva intuïció em diu que sí, que ella és la que està darrere de tot això, estic segur. És clar, perquè el fill, mai no ha tingut aquest tipus de mogudes així”. A més, va destacar que Borrego, tot i ser la seva amiga, té raó a no tolerar comportaments irrespectuosos, fins i tot si provenen del seu fill.