Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Gabriela Guillén amb rostre neutre, cabells recollits i coll alt rosa, Fabila Martínez seria amb tirants rosa i una explosió

Gabriela Guillén esclata després de l'última hora de Fabiola Martínez: 'És la maldat'

Gabriela Guillén, enfadada pel comunicat de Bertín Osborne. Mentrestant, Fabiola Martínez es pronuncia sobre això

Al món del cor, poques notícies han ressonat tant com el recent anunci de Bertín Osborne reconeixent la paternitat del fill de Gabriela Guillén. Aquesta declaració ha generat un remolí de reaccions i comentaris.

La situació ha desencadenat una sèrie d'esdeveniments que han mantingut la premsa i el públic en suspens. Cal recordar que Bertín Osborne no volia reconèixer el fill de Gabriela Guillén. Per això ha estat objecte d'especulació durant mesos.

En el seu comunicat, Osborne va expressar el desig d'assumir la responsabilitat i ser present a la vida del seu fill. Aquest anunci va ser rebut amb una barreja de sorpresa i alleugeriment per part del públic, però no tots els involucrats van compartir aquesta mateixa reacció.

A continuació, explorem detalladament com ha reaccionat Gabriela Guillén i les declaracions de Fabiola Martínez respecte a aquest tema tan controvertit.

Muntatge de fotos de primer pla de Bertín Osborne amb rostre somrient i, al costat, una imatge de Gabriela Guillén tocant-se la panxa d'embarassada
Bertín Osborne fa un comunicat en què reconeix el fill de Gabriela | Europa Press, Instagram, @gabymagy, catalunyadiari.com

La cridanera reacció de Gabriela Guillén al comunicat de Bertín Osborne

Gabriela Guillén, la mare del fill de Bertín Osborne, no va trigar a expressar el seu disgust amb el comunicat del presentador.

En una declaració que va deixar tots bocabadats, Gabriela va acusar Bertín d'hipocresia i maldat. Això és perquè el cantant no havia tingut la decència de comunicar-li personalment la seva decisió abans de fer-ho públic.

Primer pla de Gabriela Guillén sent entrevistada a 'Así es la vida'
L'enuig de Gabriela Guillén pel comunicat de Bertín Osborne | Mediaset

Un gest que Gabriela ha considerat que és “una falta de respecte” cap a ella i el seu fill. Sobretot perquè també apareixia la seva firma.

Guillén ha assenyalat que el gest d'Osborne de fer l'anunci sense avís previ demostra "traïció i una falta de respecte". Així ha reflectit la seva indignació profunda i dolor davant la situació en una història d'Instagram.

Storie de Gabriela Guillén a Instagram amb un text sobre la separació de les persones el 13 de juny de 2024
Gabriela Guillén mostra el seu enuig amb Bertín Osborne | Instagram, @gabymagy

Fabiola Martínez envia un 'encàrrec' a Bertín Osborne

Fabiola Martínez, exdona de Bertín Osborne, també ha estat una figura clau en aquesta controvèrsia. Acaba de comentar que el presentador li havia comunicat la decisió abans de fer-la pública.

Fabiola es va mostrar comprensiva i va desitjar el millor per a totes les parts involucrades. En un to conciliador, va afirmar que "mai no és tard per fer les coses bé", insinuant que Osborne està intentant rectificar els seus errors del passat.

Captura de Fabiola Martínez parlant amb els reporters
Fabiola Martinez es pronuncia sobre la decisió de Bertín Osborne | Europa Press

També va destacar la importància de l'honestedat i la comunicació en situacions tan delicades com aquesta. Tot i que va reconèixer la dificultat de la situació, va expressar la seva esperança que tothom pugui trobar un camí cap a la reconciliació i la pau pel bé del nen.

Els pròxims moviments dels protagonistes

La situació continua sent tensa i complicada. Gabriela Guillén ha deixat clar que no està disposada a acceptar una simple disculpa pública del pare del fill.

Per ella, les accions parlen més que les paraules. Per aquest motiu, espera veure un veritable compromís per part del presentador en la criança i el benestar del seu fill.

Muntatge de fotos de pla curt de Gabriela Guillén ia la seva esquerra Bertín Osborne
Bertín Osborne vol estar present a la vida del seu fill | GTRES, Atresmedia, catalunyadiari.com

Per la seva banda, Fabiola Martínez ha assumit un rol més conciliador, buscant intervindre en la situació i promovent un enfocament més comprensiu i constructiu.

El seu desig és que tothom pugui treballar junts, deixant de banda les diferències personals i els ressentiments del passat. Per així, tenir una relació cordial que permeti una millor entesa entre tots.