Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'La Ruleta de la Suerte', Jorge Fernández parlant amb camisa blava i Chema amb samarreta blava

Revolució a 'La Ruleta': el nou concursant perd tot davant de Jorge Fernández

Jorge Fernández s'ha quedat al·lucinat en descobrir l'inesperat revés que s'ha endut el participant

El programa de televisió La Ruleta de la Suerte és un clàssic de la televisió espanyola, conegut per la dinàmica emocionant i els girs inesperats. En aquesta ocasió, la tensió ha arribat al punt màxim quan un nou concursant, Chema, ha viscut una de les experiències més dramàtiques. Ha perdut tot el que tenia davant del presentador Jorge Fernández.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb tots els concursants del dia 16 de novembre de 2023
'La Ruleta' ha emès un dels moments més complicats de la seva història | Atresmedia

Aquest episodi ha estat un dels més comentats de la temporada. A més, per si no n'hi hagués prou, ha deixat absolutament perplex Jorge Fernández. I és que és clar que hi ha participants que tenen una mala sort increïble.

Jorge Fernández topa amb l'inesperat moment: Chema ho perd tot a La Ruleta

Jorge Fernández està acostumat a viure situacions de tota mena a La Ruleta. I és que ha estat insultat, ha lliurat sucosos premis i ha tingut ficades de pota. Però potser cap com l'última que ha passat.

Durant el lliurament més recent del concurs d'Antena 3, el presentador ha estat testimoni d'una cosa inesperada. El concursant Chema estava en una posició envejable, amb un premi acumulat de 2.075 € i l'esperança de continuar augmentant el botí. Tot i això, la sort no ha estat del seu costat en aquesta ocasió.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Chema amb les mans juntes a la barbeta el 12 de juny de 2024
Jorge Fernández ha assistit atònit al revés del jove | Atresmedia

En un gir inesperat, el jove ha perdut el torn just abans de resoldre el panell. Això li ha costat l'oportunitat de continuar llençant i guanyar més. Però, sobretot, el premi que havia acumulat fins aquell moment.

Davant del que ha passat, Fernández ha exposat: “Era una jugada molt arriscada. No tenies comodí i, si haguéssiu encertat, hauries passat a la final. Però quan t'he informat del perill, ni t'ho heu plantejat”.

Jorge Fernández descobreix el sorprenent final

Jorge ha vist així que el torn ha passat a Carmen, que, gràcies a tenir un 'M'ho quedo' al seu poder, ha utilitzat aquest avantatge en el moment crucial. Resolent el plafó de manera gairebé impecable, ella ha aconseguit el premi que Chema havia acumulat. Així, ha incrementat el seu propi marcador de 100 € a 1.175 €.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Carmen somrient amb una brusa blava
Jorge Fernández ha vist Carmen jugar molt bé les cartes | Atresmedia

Davant d'aquesta situació, el basc ha manifestat a la noia: “Has guanyat sense pràcticament fer res, t'ho has trobat fet. Perquè ni has llençat, ni has dit una vocal ni una consonant. L'únic que has fet servir l'ajuda que tenies”.

Durant aquest episodi, Fernández ha manejat la situació amb la seva professionalitat habitual. I també animant els concursants a través dels alts i baixos del joc.

Per part seva, l'audiència de La Ruleta de la Suerte no ha trigat a reaccionar a aquest gir dramàtic dels esdeveniments. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris sobre la jugada de Carmen i la desafortunada pèrdua de Chema.

Alguns espectadors han expressat la seva empatia pel perdedor. I altres han aplaudit l'estratègia de la guanyadora, qualificant-la com una de les jugades més intel·ligents i oportunes del programa.

Aquest episodi ha demostrat una vegada més perquè el concurs d'Antena 3 continua sent un dels programes més vistos de la televisió. La combinació de suspens, estratègia i la possibilitat que qualsevol cosa pot passar manté els espectadors enganxats. És més, moments com aquest són els que realment fan brillar el format.