Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Letizia somrient amb una jaqueta de quadres de colors i Leonor seria amb els cabells a l'aire

La jaqueta viral de Letícia i el look que li ha fet ombra a la princesa Leonor

Letícia ha acaparat l'atenció a la reunió anual amb la Fundació Princesa d'Astúries, celebrada avui

L'estil de la reina Letícia sempre ha estat un tema constant de conversa als cercles de moda. Per això la seva aparició avui a la reunió anual de la Fundació Princesa d'Astúries ha generat novament enrenou. Tot gràcies a una jaqueta de tweed que ha captat totes les mirades i amb què ha eclipsat fins i tot l'absència de Leonor.

Felip VI mirant de banda seriós en vestit gris i corbata blava i Letizia mirant a l'altre somrient amb la mà al cap i una jaqueta de quadres de colors
Letícia s'ha emportat tota l'atenció de les càmeres | Europa Press

Letícia ha aconseguit convertir-se, una vegada més, al centre d'atenció. Ho ha fet en detriment de la seva filla gran i hereva al tron, que no ha pogut acudir a l'acte esmentat.

Letícia i la seva jaqueta de tweed: una elecció encertada

Durant la citada reunió anual, celebrada aquest matí al Palau Reial, Letícia ha optat per una jaqueta de tweed vermell, una peça que no és nova al seu armari. És realitzada per l'Associació per a la Prevenció, Reinserció i Atenció de la Dona Prostituïda (APRAMP). Una peça que s'adapta perfectament al seu estil sofisticat i modern i que ha estat aclamada per la seva capacitat de rejovenir la imatge.

Letícia la va fer servir per primera vegada al gener i ja va aconseguir viralitzar-la i despertar-ne l'interès. Ara l'ha combinat amb uns pantalons de cigarreta negra i manoletines, també negres. D'aquesta manera ha tornat a demostrar una vegada més la seva habilitat per barrejar peces d'una manera que sembla sense esforç.

Amb aquest look, la dona de Felip VI, de qui s'ha rumorejat que s'haurà d'operar, ha acaparat l'atenció. Encara més, ha aconseguit convertir-se en protagonista de l'esdeveniment i fer ombra a l'absència de la seva filla Leonor.

Letizia amb rostre neutre amb una jaqueta de quadres de colors, pantalons negres i les mans juntes mirant Felip VI seriós en vestit gris, corbata blava i les mans juntes
Letícia ha sorprès per la seva senzillesa i elegància alhora | Europa Press

És important saber que l'elecció de vestuari no és només una qüestió d'estil, sinó també d'estratègia. La moda és una eina poderosa per a la reialesa, ja que ajuda a transmetre missatges i valors. En aquest cas, el seu look a la reunió anual amb la fundació asturiana ha destacat per la seva elegància i pel seu missatge de reutilització.

Novament, la reina ha demostrat ser una gran defensora de la moda conscient, reutilitzant peces del guarda-roba i combinant-les de formes noves i innovadores. Aquesta jaqueta de tweed és un exemple perfecte de com Letícia pot donar nova vida a una peça i fer que sembli completament diferent.

L'impacte de l'estil de Letícia a la princesa Leonor

Avui, la monarca ha acaparat els titulars amb el seu look, mentre que la princesa Leonor ha començat a desenvolupar el seu propi i distintiu. Això no obstant, l'atenció que rep la reina, de vegades, pot opacar els esforços de la princesa per trobar el seu lloc a la moda.

Leonor, que ha aparegut cada vegada més en esdeveniments públics, segueix els passos de la seva progenitora en termes d'elegància i sofisticació. Però encara està en procés de definir la seva pròpia identitat estilística. És cert que les comparacions entre mare i filla són inevitables, però és important recordar que la noia està en una etapa de transició i exploració del seu estil personal.

Els mitjans han destacat constantment la importància de Leonor en la continuació del llegat d'estil de la seva mare. Encara que Letícia segueix sent una figura dominant a la moda real, s'espera que la seva filla eventualment prengui el relleu i es converteixi aviat en una icona per dret propi.

La princesa Leonor amb la reina Letizia a la jura de la Constitució al Congrés dels Diputats
Letícia és tot un exemple per a Leonor | GTRES

Per tant, avui ha tornat a quedar de manifest que la moda a la reialesa continua sent un tema fascinant. Fins i tot Letícia continua demostrant per què és una de les figures més influents en aquest àmbit.

La seva capacitat per reinventar peces i mantenir-se rellevant és una lliçó per a tothom, especialment per a la seva filla gran, que sens dubte prendrà el relleu en els pròxims anys. Un relleu que possiblement estarà influenciat, però no eclipsat, per l'impecable gust de la mare.