Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Miguel Urdangarin seriós amb la mà a la barbeta i Letizia somrient en brusa blanca

La mentida sobre Miguel Urdangarin que explica el comportament de la reina Letícia

S'ha desmentit que Miguel Urdangarin estigui vivint a la Zarzuela, motiu que explica l'actitud de la reina Letícia

Durant les últimes setmanes, s'ha parlat molt sobre la suposada mudança de Miguel Urdangarin a la Zarzuela. El fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin havia decidit instal·lar-se al palau al costat de la seva àvia, la reina Sofia.

Pel que sembla, la decisió es devia a raons acadèmiques i familiars. Anteriorment, es va comentar que la seva germana Irene va prendre la decisió de mudar-s'hi després de tornar del voluntariat que va estar fent l'últim any a Cambodja.

Tot i això, recentment, ha sortit a la llum que tota la informació que s'ha estat comentant no seria certa.

Muntatge d'Irene Urdangarin seriosa amb caçadora marró i Miguel Urdangarin seriós amb abric negre i caputxa gris
Miguel Urdangarin i Irene Urdangarin no viuen a la Zarzuela | catalunyadiari.com, Europa Press

Miguel Urdangarin no està vivint a la Zarzuela

La mentida sobre Miguel Urdangarin i la seva suposada mudança a la Zarzuela ha estat desmentida. Fonts properes a la família reial van aclarir que ni Miguel ni Irene viuen al palau reial.

Es va esmentar que Miguel estaria a Madrid per raons acadèmiques, cosa que es pot confirmar. Tot i això, queda descartada que la seva residència sigui amb els reis.

Miguel Urdangarin ha viscut la major part de la seva vida a Ginebra amb la seva mare i germans. Sempre ha volgut allunyar-se del constant escrutini públic a què es veu sotmesa la Família Reial.

Foto lateral de Miguel Urdangarin mirant de front en pla mig curt utilitzant un vestit i amb cara seriosa
Miguel Urdangarin no està vivint al palau reial | Europa Press

Per aquest motiu, n'ha estranyat molts que decidís mudar-se a la Zarzuela. Aquest seria un gest que li exposaria públicament, cosa que ja sabem que no li agrada gens.

Fa poc que va acabar els seus estudis a Ciències de la Natura al Regne Unit i Suïssa. Ara, Miguel ha enfocat els seus esforços a desenvolupar la seva carrera professional a l'àmbit de la conservació ambiental i la biologia marina.

Tot i això, tot indica que seguirà els passos de la seva germana Irene el pròxim any. La seva intenció és prendre's un any sabàtic abans de continuar amb els estudis. Veurem si també marxa a un país llunyà a fer algun tipus de voluntariat.

El motiu de l'actitud impassible de la reina Letícia

La dona de Felip VI ha mantingut una actitud serena i tranquil·la durant tot aquest episodi. Un comportament que ha sorprès tothom.

Quan va saltar la notícia, totes les mirades van fixar la seva atenció a la reina Letícia. S'esperava algun tipus de reacció per part seva, però es va mostrar totalment indiferent.

La premsa no entenia per què estava prenent aquesta posició. Per això, va preguntar a fonts properes a la Família Reial per conèixer què pensava sobre això.

Letizia somrient mirant de banda amb un vestit morat
S'aclareix l'actitud de Letícia en descobrir que Miguel no viu a la Zarzuela | Europa Press

Tot i això, va saltar la sorpresa en esbrinar que estava aparentment tranquil·la, ja que no hi havia constància que ni Irene ni Miguel visquessin allà.

Per això Letícia estava tan tranquil·la, ja que no tenia cap preocupació sobre possibles conflictes o tensions addicionals dins de la Zarzuela.

Les fonts properes a la família van assegurar que els únics nets de Sofia que hi viuen són la princesa Leonor i Sofia de Borbó. En cap moment s'hi ha instal·lat cap dels fills d'Iñaki Urdangarin.

Per tot això, s'ha resolt l'aparent calma que ha tingut la reina Letícia en tot moment. Un cop més, s'ha mostrat molt tranquil·la, aliena a totes les especulacions que han anat sortint.