Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Risto Mejide seriós amb una jaqueta de zebra, Àngel Llàcer somrient en vestit negre i un emoji amb esparadrap a la boca

Àngel Llàcer té un bon motiu per no voler dirigir la paraula a Risto Mejide

Els motius pels quals Àngel Llàcer no vol ni veure Risto Mejide després de tants anys sense parlar

La televisió és un escenari on es viuen moments de gran tensió i rivalitats intenses. Una de les més destacades en la història recent és l'enemistat entre Àngel Llàcer i Risto Mejide.

Tots dos, coneguts pel seu paper en Operación Triunfo. Al programa, van protagonitzar un dels enfrontaments més sonats i duradors de la televisió espanyola.

L'enemistat entre Àngel Llàcer i Risto Mejide és un exemple clar de com les diferències personals i professionals poden transformar una amistat en una rivalitat.

Logo d'Operació Triomf OT 2023 a Prime Video
'Operación Triunfo', l'inici de l'enemistat entre Àngel i Risto | Prime Video

Àngel ha brillat en programes com Tu cara me suena. Tot i això, acaba de confirmar que l'abandona per un temps pels seus problemes de salut.

Per la seva banda, Risto continua amb la seva carrera a diversos programes de televisió, mantenint el seu estil polèmic i directe.

Tot i que tots dos han seguit camins separats, la seva història conjunta continua sent un capítol fascinant al món de la televisió espanyola.

La causa de l'enemistat d'Àngel Llàcer i Risto Mejide

El que poca gent sap és que es van conèixer molt abans de saltar a la fama en Operación Triunfo. Tots dos van estudiar a ESADE, una de les escoles de negocis més prestigioses d'Espanya.

Llàcer recorda com Mejide solia visitar-lo a casa seva i compartien una amistat que semblava sòlida. Tot i això, sembla que destí tenia altres plans per a ells.

El punt d'inflexió en la seva relació va arribar amb Operación Triunfo, un programa que va marcar un abans i un després a la televisió espanyola.

Llàcer es va unir com a director de l'Acadèmia i Mejide com a jurat a la cinquena edició del programa. Des del principi, la dinàmica entre ells va ser tensa.

Àngel Llàcer a La teva cara em sona 11
Àngel Llàcer va començar a molestar-se amb els comentaris de Risto | Atresmedia

Risto Mejide és conegut per les seves crítiques dures i sense filtre. De fet, no es va limitar als concursants, sinó que també va dirigir els comentaris cap a Llàcer i altres membres de l'Acadèmia.

L'enfrontament va assolir el seu punt àlgid quan Àngel va començar a respondre públicament a les crítiques de Risto. En una de les gales, el directe va acusar el jurat de ser impertinent i danyar l'esperit del programa amb els seus comentaris destructius.

Per la seva banda, Mejide no es va quedar callat i va defensar la seva postura, assegurant que el seu objectiu era injectar una dosi de realitat al concurs.

El conflicte entre Llàcer i Mejide no va passar desapercebut per a l'audiència ni per a la producció del programa. A l'edició del 2009, la situació es va tornar insostenible.

Els comentaris de Mejide es van tornar cada cop més cruels. A la gala 11, un comentari especialment ofensiu dirigit a un concursant va provocar la intervenció de Jesús Vázquez, el presentador del programa.

Aquest enfrontament va culminar amb l'expulsió de Mejide com a jurat d'Operación Triunfo. Aquí va començar a forjar-se el principi de l'enemistat que tots dos mantenen actualment.

Després de la seva expulsió, les cruïlles de declaracions entre Mejide i Llàcer es van convertir en una cosa habitual. Risto va arribar a qualificar Llàcer com "un pèl de la productora". A més, va criticar el seu estil de direcció a l'Acadèmia.

Captura d'un primer pla de Risto Mejide a Tot és Mentida de Quatre
Risto Mejide considera que la seva guerra amb Àngel Llàcer és personal | Mediaset

Per la seva banda, Àngel ha assenyalat en múltiples ocasions que Risto destrueix en lloc de construir i que la seva actitud al programa era perjudicial per als concursants.

En entrevistes posteriors, Mejide ha admès que la seva guerra amb Llàcer era personal i que va utilitzar comentaris inadequats per atacar-lo. Tot i reconèixer els seus errors, la relació entre tots dos mai no s'ha recuperat.

Llácer ha estat ferm en la seva postura, indicant que Mejide no respectava el programa ni els participants, i que, per això, no mereixia respecte.

La possibilitat d'una possible reconciliació

Amb el pas dels anys, Risto Mejide ha trobat la manera de reconciliar-se amb altres companys. Com és el cas de Jesús Vázquez, amb qui també va tenir forts enfrontaments.

Tot i això, la relació amb Àngel Llàcer continua sent tensa i distant. Sembla que la incompatibilitat entre les seves personalitats i visions de l'entreteniment és irreconciliable.

Ara mateix sembla impossible una possible entesa entre tots dos. Veurem si amb el pas del temps poden arribar a llimar asprors després de tots els seus enfrontaments.