Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la mansió Anmer Hall, el príncep Guillem seriós amb un vestit blau, Kate Middleton amb rostre neutre i jaqueta blanca i un sol

La mansió embruixada on Kate Middleton passarà l'estiu amb el príncep Guillem

Descobrim l'embruix d'Anmer Hall, la mansió on Kate Middleton i el príncep Guillem passen els estius

L'estiu s'acosta i, com cada any, Kate Middleton i el príncep Guillem tenen plans per gaudir d'unes vacances merescudes en una de les seves propietats favorites.

La família reial ha decidit passar l'estiu en una de les propietats més emblemàtiques i enigmàtiques de la reialesa: la mansió Anmer Hall.

Aquest lloc, però, no només és conegut per la seva bellesa i tranquil·litat, sinó també per les històries de fantasmes que l'envolten.

Muntatge de Kate Middleton seriosa amb un tocat blau i el príncep Guillem seriós amb un vestit negre i corbata de llacet
Els prínceps de Gal·les tornen a escollir Anmer Hall per a les seves vacances | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press

Així és Anmer Hall, el refugi de la família reial durant les vacances

Anmer Hall està ubicada a la finca de Sandringham a Norfolk. Ha estat un refugi estiuenc per a Kate Middleton i el príncep Guillem des que es van casar.

Aquesta casa georgiana, construïda a finals del segle XVIII, va ser un regal de la reina Isabel II a la parella al casament el 2011.

Des de llavors, ha esdevingut un lloc on Kate i Guillem poden gaudir en família lluny de la vida de Londres.

Muntatge dels principes de Gal·les amb el plató de Big Brother UK de fons
Kate Middleton i el príncep Guillem tornen a la mansió on van tots els estius | GTRES, Instagram, Europa Press

La mansió Anmer Hall és una impressionant propietat. Compte amb deu habitacions, amplis jardins i totes les comoditats que es poden esperar d'una residència real.

A més, es troba en una ubicació privilegiada, envoltada de la bellesa natural del camp de Norfolk. Això la converteix en un lloc ideal perquè els prínceps George, Charlotte i Louis gaudeixin de les seves vacances d'estiu.

El misteri pel qual se la coneix com una mansió embruixada

Anmer Hall no és només famosa per la seva bellesa i luxe, sinó també per les històries de fantasmes que l'envolten. Des de fa dècades, es rumoreja que la mansió està embruixada, i diversos visitants han reportat experiències paranormals a les seves instal·lacions.

Una de les històries més persistents és la de la Dama de Blanc, un esperit que suposadament vaga pels passadissos de la mansió.

Segons la llegenda, la dama era una antiga resident que va morir tràgicament a la propietat i l'esperit de la qual no va trobar mai descans.

La mansió d'Anmer Hall des de l'exterior en obres
Anmer Hall, la luxosa mansió on s'allotja la Família Reial Britànica cada estiu | Wikipedia

Els empleats i visitants han afirmat haver vist la seva figura etèria caminant pels jardins o apareixent a les finestres de les habitacions buides.

Una altra història inquietant és la dels sorolls inexplicables. Diverses persones han reportat escoltar passos i murmuris quan no hi ha ningú més a casa.

Aquests fenòmens han estat atribuïts als antics servents de la mansió, que continuen fent les seves tasques al més enllà.

Tot i que aquestes històries puguin semblar tretes d'una novel·la de terror, són molts els qui asseguren haver viscut aquestes experiències de primera mà.

Tot i aquestes històries, Kate Middleton i el príncep Guillem semblen no estar afectats pels rumors de fantasmes a Anmer Hall.

La importància d'Anmer Hall per a Kate i el príncep Guillem

Anmer Hall no només és una casa de vacances per als Ducs de Cambridge. També és un lloc on han construït records valuosos i on els fills poden gaudir d'una infància relativament normal.

Tot i els rumors de fantasmes, la mansió continua sent un refugi estimat per la família. És un lloc on podeu escapar de l'atenció mediàtica i gaudir del seu temps junts en un entorn segur i bonic.

Kate Middleton, Guillem i els seus fills passejant
La Família Reial Britànica tornarà a Anmer Hall aquest estiu | GTRES

El príncep Guillem i Kate ha passat molts estius en aquesta residència sense reportar cap incident paranormal. De fet, han expressat en diverses ocasions com gaudeixen de la tranquil·litat i privadesa que ofereix la propietat.

Aquest estiu, la Família Reial Britànica planegen passar temps de qualitat amb els seus fills a Anmer Hall. La família reial té un calendari d'activitats a l'aire lliure i temps en família, aprofitant al màxim els amplis terrenys de la finca.

Els nens gaudiran de jocs als jardins i passejades pel camp, mentre Kate i Guillem poden relaxar-se i desconnectar dels seus deures reals.