Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments que va patir per part d'Antonio David Flores

Els brutals atacs d'ansietat de Rocío Carrasco que gairebé paralitzen la docusèrie

El programa 'Socialité' explica que Rocío Carrasco ha patit atacs d'ansietat durant la gravació de la docusèrie i que Fidel Albiac ha estat en tot moment al seu costat i fins i tot han fet amistat amb l'equip de gravació

'Socialité' ha tret a la llum informació inèdita en què s'assegura que Rocío Carrasco va patir dos atacs d'ansietat durant la gravació de la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. 

«Rocío Carrasco pateix dos quadres d'ansietat durant la gravació de la sèrie documental. Unes crisis que arriben a posar en perill la gravació», informen el programa de María Patiño.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fidel Albiac, el principal suport de Rocío Carrasco

Segons s'informa, Rociíto es trenca en el moment que ha d'explicar la pallissa que va rebre per part de la seva filla. «Una de les terribles crisis d'ansietat que pateix Rocío Carrasco es produeix durant el relat de la brutal pallissa que rep de la seva filla Rocío Flores. Reviure la violenta agressió de la seva filla i els fets posteriors impacta emocionalment a Rocío Carrasco... Fins a tal punt que comença a faltar-li la respiració. Les seves pulsacions s'acceleren. Rocío Carrasco es trenca i perd el control de les seves emocions», informen.

Asseguren que la filla de Rocío Jurado només es calma quan arriba el seu marit: «Està patint una crisi d'ansietat. L'equip del programa s'espanta i la direcció decideix aturar la gravació. Rocío no pot respirar. En aquest moment, Fidel entra a l'estudi de gravació. La cara de Fidel està desencaixada i es posa nerviós quan veu la situació. Amb la seva ajuda, Rocío Carrasco es tranquil·litza i aconsegueix recupera la normalitat a poc a poc».

Amb tot això, suggereixen aturar la gravació de la docusèrie: «La direcció del programa parla amb Rocío i li suggereixen aturar la gravació. Han tocat un tema molt delicat».

No obstant això, Carrasco es recupera i segueixen amb la gravació. «Rocío es recupera i demana que continuïn amb la gravació. L'equip del programa se sorprèn amb la professionalitat de Rocío». És més, Rocío ha aconseguit guanyar-se l'afecte de l'equip de producció. «Les 28 persones que participen en la sèrie documental, afirmen que treballar amb Rocío Carrasco ha estat un privilegi».

Quatre setmanes de gravació en un búnquer de Madrid

Segons expliquen, la docusèrie es va gravar durant quatre setmanes, de nou del matí, quan recollien a Rociíto a casa, fins a les set de la tarda, amb només una aturada per dinar. «Es fan de forma ininterrompuda i de manera cronològica. La gravació comença el 2 de febrer de 2021, que s'estén durant quatre setmanes en un búnquer secret de Madrid».

Quan Rocío i Fidel arriben al lloc secret de la gravació, comença el procés de maquillatge, perruqueria i vestuari. Després, es produeix la reunió privada amb la direcció de la sèrie documental i es decideixen els temes que es tractaran. 

D'altra banda, l'equip assegura que va sorprendre's amb el caràcter de Fidel. «La proximitat i el caràcter de Fidel crida molt l'atenció de l'equip. Ell s'encarrega de portar menjar per a Rocío i fins i tot per a l'equip. El seu lloc favorit és un lloc de pollastres rostits que hi ha a prop de l'estudi. L'equip se sent cuidat per la parella».

Un dia, fins i tot es va oferir a fer el dinar. «En l'estudi de gravació hi ha una cuina i un dia Fidel proposa fer el dinar. Vol que l'equip mengi calent i proposa preparar peix per a tothom. Finalment es descarta la idea perquè no hi havia temps suficient».

'Socialité' també ha volgut parlar sobre el vestuari que va escollir Rocío per a la gravació. «Una setmana abans de començar la gravació, Rocío tria el vestuari, encara que minuts abans de gravar s'escull el vestit fúcsia. No és una decisió que pren ella, sinó que es deixa aconsellar pels directors».

«El vestit de pantalons blaus que utilitza Rocío Carrasco en l'entrevista de Telecinco era una opció per a la docusèrie, però es va reservar per la seva intenció de transmetre serenitat, força i renovació», afirmen.