Imatge d’arxiu d’Anabel Pantoja caminant pel carrer

Censura a 'Sálvame': fan callar Anabel Pantoja davant el gran 'tongo' de 'Supervivientes'

La col·laboradora volia denunciar l'equip de 'Supervivientes' per haver ajudat Olga Moreno a guanyar l'última prova, però Paz Padilla no ha deixat que doni la seva opinió

Les xarxes socials s'han omplert de crítiques davant el gran 'tongo' de 'Supervivientes 2021'. És més, Anabel Pantoja també s'ha unit a l'allau de crítiques i assegura que el programa està ajudant a Olga Moreno. 

Melyssa Pinto i Olga Moreno s'han enfrontat a la 'nòria salvatge', l'última prova en què es decideix qui és la líder. La dona d'Antonio David Flores ha guanyat la prova, però els teleespectadors han observat un detall i denuncien que el programa ha fet 'tongo'. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La censura a Anabel Pantoja 

No obstant això, la neboda d'Isabel Pantoja no ha pogut donar la seva opinió a 'Sálvame', ja que els seus companys no han acceptat que carregui contra l'equip de 'Supervivientes'. Així doncs, els col·laboradors de 'Sálvame' han tallat de soca-rel per evitar que les declaracions d'Anabel creïn polèmica.

Per si no n'hi hagués prou, els teleespectadors també s'han indignat per la censura que ha patit Anabel Pantoja, que només volia assenyalar el que per a ella ha estat una «injustícia». A més, cal recordar que Anabel sovint dona la seva opinió sobre el concurs perquè la seva parella, Omar Sánchez, està a Hondures.  

Kiko Matamoros no s'ha tallat ni un pèl i ha assegurat que Anabel Pantoja va en contra de l'equip de 'Supervivientes'.

«Jo no estic atacant, només vull explicar una cosa que s'ha parlat a les xarxes socials», ha explicat Anabel. «Ho explicaràs després», ha dit Paz Padilla abans de donar pas a una altra notícia. 

El 'tongo' que incendia les xarxes socials

Durant la prova setmanal, Melyssa Pinto i Olga Moreno han lluitat per mantenir-se subjectes a les barres de fusta de la nòria, que giren sense parar al mig de la mar.

L'objectiu del joc és subjectar-se el més fort possible a les barres i evitar caure o tocar l'aigua. És evident que és una prova molt complicada, ja que les participants han d'aguantar durant diversos minuts el pes del seu propi cos.

Les concursants han lluitat fins al final, però els teleespectadors han acusat Telecinco d'ajudar a Olga Moreno i aplicar la normativa del repte sobre Melyssa Pinto. En primer lloc, els fans del programa han expressat el seu malestar perquè Olga s'ha agafat al pal central, que està prohibit.

És més, a les xarxes socials també s'ha denunciat que la nòria s'ha parat quan Olga ha estat a punt de caure. Tot i això, la presentadora Lara Álvarez ha defensat que Olga s'ha reincorporat immediatament. 

D'altra banda, Olga Moreno ha tocat l'aigua amb els peus i no ha estat eliminada. Amb tot això, Melyssa Pinto ha caigut a l'aigua, però els teleespectadors asseguren que s'ha deixat caure després de veure que la seva companya ha tocat l'aigua.  

Les xarxes socials s'han omplert de missatges molt crítics que acusen d'afavorir a Olga Moreno per assegurar la seva permanència en el programa, ja que és un personatge molt fort per la polèmica que pot generar amb el documental de Rocío Carrasco

Els seguidors del programa estan molt indignats i han iniciat una campanya de boicot que Telecinco no podrà fer callar.