Cristina Pedroche, enfosada en perdre algú de la família: «Continua cobrant-se vides»

La col·laboradora ha compartit la trista notícia amb els seus seguidors a Instagram

Cristina Pedroche està totalment enfonsada després d'haver perdut un dels grans referents de la seva vida. La presentadora d'Antena 3 s'ha hagut d'acomiadar per sempre de la seva àvia, que va morir dijous passat a conseqüència del coronavirus. Ahir a la tarda, la de Vallecas ho va comunicar a través del seu compte d'Instagram (feia tres dies que no publicava res).

Després d'haver estat allunyada de les xarxes socials durant aquest període de dol, va reaparèixer amb un extens i emotiu missatge per a donar a conèixer la notícia als seus gairebé tres milions de seguidors. «Acomiadar-se d'algú és molt dolorós, però fer-ho en aquesta situació, la veritat és que és horrible. Dijous a la nit va morir la meva àvia després d'haver estat 18 dies a l'hospital lluitant contra la covid», diu Cristina Pedroche a l'inici del text.

Cristina Pedroche, després de perdre la seva àvia: «El coronavirus continua cobrant-se vides»

La col·laboradora de 'Zapeando' va acompanyar l'emotiva publicació amb una fotografia d'un arc de sant Martí que ella mateixa va captar mentre es trobava al tanatori. Un moment simbòlic que va tenir un significat molt clar per a ella: la seva àvia hi era present des del cel. «Aquesta foto és d'ahir, del tanatori, on vam poder anar alguns familiars a acomiadar-nos-en, i clar, ella va voler ser-hi present a través d'aquest arc de sant Martí. Els avis i les àvies haurien de ser eterns. I sempre ho seran si els tenim presents al cor», continua dient la publicació.

Com molta gent durant la pandèmia del coronavirus, la presentadora de televisió ha vist morir la seva àvia en unes circumstàncies terribles: aïllada en un hospital i sense poder estar a prop dels seus éssers estimats a causa dels estrictes protocols sanitaris. Per aquesta raó, Cristina Pedroche va aprofitar el comunicat per a agrair la insaciable tasca dels professionals sanitaris i llançar una advertència a la població.

«M'agradaria donar les gràcies, un cop més, a tots els sanitaris per la feina admirable que fan per a tothom. El virus encara està entre nosaltres i continua cobrant-se vides cada dia, com la de la meva àvia. Tot i que s'aixequin algunes restriccions, hem de ser responsables, hem de seguir tenint molta cura i, per descomptat, quan ens truquin, ens hem de vacunar. És l'única manera de sortir-nos-en», tancava la presentadora, que ha rebut el suport multitudinari dels seus seguidors amb missatges de condol i de suport a les paraules que va escriure sobre la pandèmia.

Cristina Pedroche també va perdre la seva altra àvia a causa del coronavirus

Cristina Pedroche està del tot enfonsada després d'aquest cop tan fort a la seva vida, ja que ha perdut les seves dues àvies a conseqüència del coronavirus. Cal recordar que la vallecana va haver de donar l'últim adeu a la seva àvia Dominga l'abril de 2020. En ple confinament després de l'esclat de la pandèmia al març, la jove no va poder ni compartir aquest moment tan dur amb els seus familiars. 

«Donar-los l'últim adeu ens fa ser éssers humans. Estar acompanyats en el dol. Sé que la causa per la qual estem lluitant és més important i per això no surto de casa, per això no li faré un últim petó a la meva àvia Dominga», assegurava aleshores a les xarxes socials.

Davant d'aquesta situació personal que li ha tocat viure, no és estrany que Cristina Pedroche intenti conscienciar la població sobre la gravetat de la pandèmia. Sap que moltes persones han interpretat la fi de l'estat d'alarma com la fi del coronavirus, i ha volgut deixar clar que el virus segueix matant.


Comentaris

envia el comentari