Rosalía actuant a la cerimònia dels Grammy 2020 a Los Angeles

El milionari negoci de Rosalía amb el que triomfa fora de la música

La cantant catalana, que ja prepara el seu tercer disc, també està tenint èxit com a empresària

Rosalía converteix en or tot el que toca. La cantant catalana està arrasant en la música amb una impecable trajectòria que l'ha convertit en una de les artistes espanyoles més conegudes internacionalment. L'artista de Sant Esteve Sesrovires s'ha fet un lloc en la sempre complicada indústria gràcies al seu gran talent i a la seva innovadora aposta musical. Així mateix, ha sabut guanyar-se els seus incondicionals fans, entre els quals trobem les germanes Kardashians, i consolidar-se com una estrella mundial de la música, col·laborant amb grans artistes de la talla de Billie Eilish, The Weekend, Travis Scott, J. Balvin o Bad Bunny.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, Rosalía no només s'ha llaurat una carrera artística. La catalana ha decidit apostar per endinsar-se en el món empresarial amb un projecte molt ambiciós que ja li està reportant grans beneficis econòmics. Mentre l'artista està a Los Angeles centrada a produir el seu tercer disc, que els seus fans fa mesos que esperen amb ganes, la seva empresa, amb seu a Espanya, està aconseguint grans beneficis econòmics sota la direcció de la mare de la cantant.

Parlem d'una societat limitada anomenada 'Motomami SL', que està dedicada a la representació de talents de diferents disciplines. Així, l'empresa gestiona els assumptes d'artistes de tota mena, entre ells persones del món de la literatura, el cinema i, com no podia ser d'una altra manera, la música.

Serveis integrals per a artistes

L'empresa s'encarrega de gestionar aquelles qüestions relacionades amb la carrera dels seus representats, com els drets d'imatge, la gestió de les xarxes socials, les gires promocionals, l'assessoria d'imatge o la producció artística. Rosalía va crear la companyia fa dos anys i d'administradora principal és la mare de la cantant, Pilar Tobella. La progenitora de la cantant va decidir deixar la seva feina com a directora comercial per a bolcar-se en l'empresa que ja ha reportat els seus primers beneficis econòmics.

En un moment especialment delicat per a tot el sector artístic a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, Rosalía ha rebut molt bones notícies en l'àmbit econòmic. Segons la revista 'Vanitatis', 'Motomami SL' ha declarat durant el seu primer exercici uns ingressos de cinc milions d'euros. Descomptant els impostos, els deutes i les retribucions del personal, els beneficis obtinguts serien de 364.516 euros, amb una xifra de negoci de 4.822.139 euros.

En aquest sentit, cal recordar que la seva germana gran, Pilar Vila Tobella, més coneguda com 'la Pili', és l'estilista particular de Rosalía i l'encarregada de gestionar la seva relació amb els mitjans.