Rocío Flores plorant al programa 'Conexión Honduras' de Supervivientes

«Temia el que li venia al damunt»: La por més gran de Rocío Flores, al descobert

La jove era conscient que la majoria d'edat li portaria problemes

La por més gran de Rocío Flores s'ha fet realitat, i és que segons ha revelat María Patiño, la jove temia complir els 18 anys perquè sabia que ja era responsable dels seus propis actes, inclosa la pallissa que li va propinar a la seva mare. A més, sentia veritable pànic als mitjans de comunicació.

«Rocío Flores tenia pànic a complir 18 anys pel que implicava sortir als mitjans de comunicació», ha explicat la presentadora de 'Socialité'.

Una cosa que res té a veure amb el seu actual comportament, ja que s'ha convertit en col·laboradora habitual tant de 'El programa de Ana Rosa' com del debat de 'Supervivientes', on no dubta a defensar amb dents i ungles a la dona del seu pare, Olga Moreno.

Així, la filla de Rocío Carrasco ha quedat al descobert, ja que com la seva pròpia mare indicava en el documental: «Jo tenia dos motius pels quals no comptava la meva veritat, ho estic fent avui, quan una té 24 i un altre té 22», ha indicat. Una altra cleca a Antonio David, a qui acusa d'haver venut als seus fills des que eren petits i utilitzar-los a favor seu.

Va ser als quinze anys quan la vida de Rocío Flores canviava per sempre, ja que després de mostrar una gran rebel·lia i desafiar constantment a la seva mare, per fi se n'anava a viure amb el seu pare.

Després de donar-li una brutal pallissa a Rociíto -va ser condemnada per maltractament habitual a sis mesos de llibertat vigilada, i es va realitzar un seguiment d'ella que va resultar favorable-, la jove va ser capaç fins i tot de denunciar a la seva mare, tot amb la condició que Antonio David aconseguís la custòdia completa.

En aquest moment, Carrasco perdia als seus fills per sempre, ja que poc després el seu fill al·legava que la casa de la seva mare era com una presó i que preferia anar-se'n a viure amb la seva germana i el seu pare. Uns angoixants instants que la dona de Fidel Albiac relatava en l'últim capítol del seu docu-sèrie.

Per part seva, ella va intentar fer tot el possible perquè la història no transcendís als mitjans de comunicació, amb la clara i única intenció de protegir els nens. Així, encara que aquest incident va arribar a l'orella de moltes redaccions, mai es va fer públic.

Cal recordar que la primera vegada que Rocío Flores va trepitjar un plató de televisió va ser l'any 2017, quan anava a rebre a la seva tia Gloria Camila a la seva tornada d'Hondures després de participar a 'Supervivientes'. Una experiència que li va fer perdre la por, ja que dos anys després feia el mateix pel seu pare, quan va acceptar anar a defensar-lo durant el seu pas per 'GH Vip'.

Lamentablement, això va suposar un duríssim cop per a Carrasco, qui no va poder suportar escoltar la brutal defensa de Rocío al seu pare, sobretot després de passar més de set anys sense veure-la. Era en aquest moment quan decidia posar fi a la seva vida prenent un pot de pastilles.

Una cosa, que no va remoure en cap moment a la seva filla, qui malgrat ser conscient del succés, en cap moment va intentar posar-se en contacte amb ella per a esbrinar si estava bé.

Ara, sobretot després que la filla de 'la més gran' hagi relatat el terrible episodi de la pallissa, sembla que la jove ha pres la decisió de no voler saber més d'ella. Això, a pesar que fa unes setmanes manifestava públicament que havia intentat posar-se en contacte amb la seva mare i li feia una crida pública.

«Mama, ningú t'ha arrencat als teus fills. Truca'ns, parla amb nosaltres. Som aquí». Una crida que no va obtenir resposta, ja que segons al·lega Carrasco, els especialistes li han recomanat mantenir-se al marge, ja que seria com «tornar al punt de partida».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.