Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Els espectadors d'Ana Rosa Quintana es planten: «Dues cosetes, Ana Rosa»

Gran part del públic del seu programa ha mostrat el seu enuig pels comentaris de la presentadora

Ana Rosa Quintana s'ha convertit últimament en una figura controvertida i sembla que li agrada aquest rol. Sí, perquè no deixa de realitzar comentaris que sap que generaran molta crispació. Així, si a escala política ha deixat de costat la imparcialitat que se li pressuposa a un periodista, molt més en el tema de Rocío Carrasco.

El fet que hagi fitxat per a 'El programa de AR' a Rocío Flores, la filla de Carrasco i Antonio David, ha portat amb si que tingui una postura ferma. Així, no dubta a defensar a aquesta jove costi el que costi, malgrat les proves presentades per la seva mare i fins i tot després de conèixer tot el mal que li va ocasionar a la seva progenitora.

La presentadora arremet contra Carrasco per tot i fins i tot, com ella ha reconegut, sense veure algun lliurament de la seva docu-sèrie. I això està portant amb si que molts dels espectadors del seu espai estiguin farts. Així, després del seu últim atac a la filla de Rocío Jurado, són molts els seguidors del programa que li han parat els peus.

Les polèmiques declaracions d'Ana Rosa Quintana

En l'últim episodi emès de la sèrie de Rocío Carrasco han sortit a llum situacions molt dures que aquella va viure. Així, ha relatat la pallissa que li va donar la seva filla i fins i tot una altra agressió que va patir amb un ganivet. Això sense passar per alt que també va explicar com la seva primogènita, després d'ordir un pla, la va denunciar a ella per maltractament. Ho va fer comptant amb el suport del seu pare.

Aquest relat esquinçador, que es resumeix molt bé en diverses frases impactants, és clar que no va arribar a calar en Ana Rosa Quintana. Més que res perquè, com ella va exposar, no va veure l'episodi.

No obstant això, malgrat no haver-lo vist, va considerar que havia d'opinar sobre aquest tema. I, com és habitual, ho va fer per a arremetre contra la progenitora i per a defensar a la filla.

Així, la presentadora va exposar: «Jo tinc la impressió que Rocío està relatant això, que va passar fa nou anys, com si hagués passat ahir».

Paloma García Pelayo es 'va enfrontar' a Quintana preguntant-li si Carrasco tenia algun motiu per a creure que la seva filla havia canviat després de com havia actuat. I Ana Rosa va sortir en la seva defensa dient: «Sí, la nena té la seva biografia. És una nena normal que a partir d'aquest episodi ha fet una evolució. No ha tingut cap altre incident, ha acabat els seus estudis...».

En aquest punt Cristina Tárrega va fer al·lusió a la por que la filla de Rocío Jurado encara sent per tot el succeït amb la seva filla. I això va portar a Ana Rosa a dir: «Perdona, ella està en tractament permanent amb terapeutes, ho haurà treballat».

Els espectadors de Quintana carreguen contra el programa

És cert que hi ha part de l'audiència de 'El programa de AR' que aplaudeix la postura de la periodista. No obstant això, després de les seves últimes declaracions molts dels espectadors s'han mostrat visiblement ofesos per aquesta.

Així, i han retret que continuï justificant a la filla pel que va passar o que no empatitzi amb el patiment que ha viscut Rocío Carrasco. És més, fins i tot alguns no han dubtat a insinuar el perquè la presentadora es comporta així.

Bona mostra de tot això, són missatges que han escrit en xarxes socials, com ara aquests:

  • «Dues cosetes, Ana Rosa. Evolució no hi ha hagut perquè ni reconeix el que va fer, ja no parlo de demanar perdó. Va passar fa nou anys, com si passen 100, ho explica quan pot i quan vol. No caduca el dolor, no és un iogurt».
  • «Que estrany! Ana Rosa opinant del documental de Rocío Carrasco sense haver-lo vist... Però li ha faltat temps per a criticar la manera que té d'explicar el terror que va viure en mans de la seva filla».
  • «El que passa és que Rocío Carrasco us va demandar i va guanyar. Desacreditar-la ara és la vostra manera de venjar-vos d'ella. No teniu vergonya».
  • «Telecinco i les productores són uns manipuladors i no tenen sensibilitat amb la víctima de violència de gènere. És vergonyós sentir a AR dir que creu a Rocío Flores i la premien donant-li treball i insinuant que la seva mare no diu la veritat. A aquests només els importa la morbositat i la lluita d'audiències entre ells».
  • «Dir-li a Ana Rosa que amb gairebé 16 anys una no és tan petita, fins i tot moltes han estat mares i moltes tenen nòvio. Si una és gran per a això també és gran per a no pegar ni maltractar a una mare. Això va contra natura».
  • «Ana Rosa està més perduda que el vaixell de l'arròs. O no s'assabenta o no es vol assabentar. Només li falta contractar a Antonio David com a col·laborador».
  • «AR, no entenc res. Nena per al que interessa i per al que no, una dona de 24 anys Que trist, de veritat i quina injustícia per a una dona maltractada! El mai vist. Sento vergonya aliena».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.