Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

El capritx de 25.000 euros d'Antonio David tot i al·legar problemes econòmics

L'exguàrdia civil fa dos mesos que està en el disparador pel documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores fa més de dos mesos que està en el disparador pel testimoniatge que la seva exdona, Rocío Carrasco, està explicant en el documental 'Contar la verdad para seguir viva' que s'emet setmanalment a Telecinco.

Els defensors que encara li queden a l'exguàrdia civil argumenten que Antonio David ho està passant malament en les últimes setmanes perquè ha perdut totes les seves fonts d'ingressos, ja que ha perdut el seu treball a 'Sálvame' i li està sent impossible mostrar la seva versió en cap mitjà.

De fet, l'excol·laborador comptava a participar a 'Supervivientes 2021' per a defensar a la seva dona, Olga Moreno, però en esclatar el cas de documental va ser apartat també d'aquesta labor i finalment és la seva filla, Rocío Flores, l'encarregada de defensar-la.

És més, segons expliquen ara mateix és ella, la seva filla, l'única que està portant ingressos a casa, recaient sobre ella el manteniment de tota la seva família, la qual cosa agreuja la situació econòmica de la família. Però Kiko Jiménez, que durant un temps va ser molt pròxim a la família per la seva relació amb Gloria Camila, ha mostrat que en aquesta família les coses no van tan malament econòmicament, o almenys no tot el malament que ho estan fent pintar.

Jiménez s'ha sumat al carro dels qui ataquen a la família Flores en les últimes setmanes, i ha explicat detalls personals de la seva relació amb Rocío Flores, el seu pare i el seu germà. L'últim dels seus arguments té a veure precisament amb el tema econòmic, perquè Antonio David Flores, segons va explicar Rocío Carrasco en el novè capítol del seu documental, va al·legar que no tenia diners per a pagar-li un psicòleg a la seva filla després de la pallissa que li va donar a la seva mare.

No obstant això, Kiko Jiménez s'ha adonat d'un detall que tira per terra tots els seus arguments, i es tracta del rellotge que l'excol·laborador de 'Sálvame' ha arribat a portar en els platós en més d'una ocasió. Segons recull Kiko Jiménez, aquest rellotge, de la Marca Audemars Piguet i d'acer inoxidable, està valorat en la barbaritat de 24.504 euros.

Jiménez acompanya una imatge d'Antonio David portant aquest rellotge i amb el text: «Mai va tenir diners per a pagar-li 300 euros a la seva filla per a un psicòleg...», donant a entendre que potser no tindria diners per a la salut i el benestar mental i emocional de la seva filla, però sí per a comprar-se un rellotge de luxe per a lluir en tots els platós.

El preu del rellotge xoca amb tots aquests arguments que la mateixa Rocío Carrasco ja havia tirat per terra durant el documental, ja que ella va contractar una assegurança mèdica per als seus dos fills des del moment en què van néixer que incloïa «avaluació i tractament psicològic», per la qual cosa, si Rocío Flores no va acudir a un psicòleg no va ser perquè el seu pare no pogués pagar-lo, sinó directament perquè no va voler que així fos.

Problemes econòmics arran del documental

Malgrat tot, la veritat és que actualment sí que és possible que la família Flores tingui problemes econòmics per tot el comentat anteriorment i la dificultat que tenen per a adquirir ingressos més enllà de l'àmbit televisiu, on Antonio David està pràcticament vetat.

L'excol·laborador de 'Sálvame' ha deixat de rebre ingressos per part de Telecinco després de ser acomiadat del programa de les tardes i de no poder defensar a la seva dona, Olga Moreno, en el plató de 'Supervivientes'.

Precisament és Olga ara qui té una difícil qüestió entre mans, ja que la seva victòria en el 'reality' podria ajudar, i molt, a la situació econòmica que viu la seva família. Els diners del premi sens dubte ajudarien a tenir un cert matalàs econòmic per a les pròximes setmanes, perquè al documental de Rocío Carrasco encara li queda molta corda i està per veure que el futur televisiu de la família Flores pugui solucionar-se a curt termini.

L'altra cara de la moneda la té ara mateix Rocío Flores, l'única que està aportant activament diners a aquesta casa. En ella va recaure la responsabilitat de defensar a Olga en el 'reality' davant la incapacitat del seu pare de fer-ho, i no sols ho fa en el plató de 'Supervivientes', sinó que a més també va fitxar per 'El Programa de Ana Rosa', així que ara mateix la jove està rebent un salari per part de dos programes diferents.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.