Rocío Flores i el seu germà David Flores

Bufetada de Rocío i David Flores a la seva mare: junts en record de Rocío Jurado

Els fills de Rocío Carrasco no han volgut perdre's un esdeveniment molt especial: el 15è aniversari de la mort de 'la Chipionera'

Han passat quinze anys des que es va apagar una de les veus més impactants del nostre país, la de Rocío Jurado. Una mort que, lamentablement, també va fer saltar pels aires una família que fins a l'any 2006 s'havia mostrat unida. Rocío Carrasco va decidir allunyar-se de tot i de tots, fins i tot dels seus fills, als quals, tal com explicava ella mateixa en l'últim episodi del seu documental, ja dona per perduts.

En aquest sentit, sembla que Rociíto s'ha cansat de lluitar per estrènyer llaços amb aquells que alguna vegada van ser imprescindibles en la seva vida, cedint d'aquesta manera la victòria al seu exmarit, Antonio David Flores. L'antic agent de la Guàrdia Civil fa temps que té el suport incondicional de diversos membres del clan Mohedano, que no han dubtat a defensar-lo públicament i enaltir el seu paper com a pare. Un fet que ha acabat provocant una bretxa insalvable entre Carrasco i la seva família.

Aquests fets s'ha fet més notable aquest dissabte, en un dia tan important com el de la celebració d'un acte commemoratiu en record de Rocío Jurado. Aquesta celebració, que s'ha fet a Chipiona, ha comptat amb la notable absència de Rocío Carrasco.

Els Ortega Mohedano no volen saber res de Rocío Carrasco

Queda clar, que després de la polèmica generada amb la docuserie i la transcendència que ha tingut tant dins com fora del clan, Carrasco s'ha convertit en 'persona non grata' per la família Ortega Mohedano, que han deixat molt clar que no volen saber res d'ella i mostren constantment el seu total suport a Rocío i David Flores, els seus fills. Els germans travessen una etapa molt complicada, sobretot després que David s'hagi vist obligat a demandar a la seva mare per l'impagament de la pensió alimentària des de l'any 2018.

En aquest moviment legal ha comptat amb el suport del seu pare, un fet que ha provocat que Rociíto analitzi amb molta cura els seus següents passos. Durant l'últim capítol de 'Rocío, explicar la verdad para continuar viva', la fredor de la dona de Fidel Albiac ha impactat els espectadors, ja que s'ha mostrat implacable i molt crítica amb l'actitud de la seva filla.

Carrasco al·legava que no es creia ni una sola de les llàgrimes que Rocío Flores havia vessat per ella en televisió, sobretot durant el seu pas per 'Supervivientes', on suplicava desesperada poder parlar amb la seva mare. Mostres d'afecte que Rociíto atribueix a una estratègia molt ben estudiada. Així, amb el final d'un dels documentals que ha marcat un abans i una després en la història de la premsa del cor, cadascun dels bàndols ha mogut fitxa. Diferències irreconciliables que es van fent cada vegada més notables amb el pas dels dies.

Els fills, units en el record a la seva àvia

La veritat és que a la protagonista del moment no li serà gens fàcil recompondre's, ja que aquest mateix cap de setmana ha rebut un altre duríssim cop per part dels seus fills, que s'han mostrat més units que mai a l'hora de recordar a la seva àvia. Els actes commemoratius en record de Rocío Jurado han començat aquest mateix dissabte al matí, amb una missa al Santuari de Regla.

En aquest homenatge, Rocío Flores ha estat molt ben acompanyada per la seva inseparable parella, Manuel Bedmar, alhora que fet bon ús de la seva influència a les xarxes socials per deixar constància d'aquest acte familiar en el qual els Ortega Mohedano es mostren més units que mai contra Rocío Carrasco.

Després de l'acte religiós, la família, gairebé al complet, s'ha dirigit al cementiri de San José per a recordar a la Jurado, qui moria a causa d'un càncer de pàncrees l'any 2006. Sens dubte, un dia molt difícil per a Rociíto, qui segurament retrà homenatge a la seva mare a la seva manera.