'Sálvame' destapa l'últim tripijoc d'Antonio David contra Fidel Albiac

L'exmarit de Rocío Carrasco torna a quedar malament públicament per enèsima vegada

Antonio David és, sense cap dubte, la figura que més qüestionada ha quedat amb la sèrie-documental de la seva ex, Rocío Carrasco, qui l'ha acusat de maltractaments, però també de manipular els seus fills per separar-los d'ella. Però encara n'hi ha més. L'exguàrdia civil ha quedat en evidència en demostrar-se, amb proves i documentació, moltes de les mentides que ha narrat durant vint anys. Mentides que ha explicat una vegada i una altra perquè cap periodista li ha rebatut ni ha contrastat el que deia.

Així mateix, s'ha mostrat la seva animadversió cap a Fidel Albiac, marit de Rocío. I és que no només ha realitzat greus acusacions públiques contra ell sinó que, a través d'una revista en la qual col·laborava amb Rodríguez Menéndez, el van titllar de tot. Per aquest motiu va ser qualificat de maltractador o mandrós i, fins i tot, com un home relacionat amb les drogues. Però ara 'Sálvame', que ha tret a llum situacions escandaloses de l'excol·laborador, ha destapat una mica més, revelant un suposat nou tripijoc de Flores per carregar durament contra el marit de la seva ex.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac amb el seu fill
Fidel Albiac va ser víctima d'un pla per deixar-lo en mal lloc públicament | GTRES

Un testimoni sorprenent

La sèrie de Rocío Carrasco ha remogut consciències perquè ha permès descobrir el calvari que ella ha viscut durant vint anys per culpa de qui va ser el seu primer espòs. Tant és així que han sortit persones que van formar part d'aquest passat i que han reconegut que no van actuar correctament, com seria el cas, per exemple, del fotògraf Chori, qui  ha explicat que va veure Antonio David propinar-li a Rociíto una bufetada i no va fer res.

Doncs bé, ara 'Sálvame' ha aconseguit el testimoni d'una altra persona que es penedeix dels seus fets temps enrere; així, va col·laborar, mentint, en un pla per deixar en evidència Albiac. Aquesta persona no és altra que Carlos, un sevillà que no ha volgut mostrar el seu rostre per mantenir-se en l'anonimat. Aquest ha parlat amb el reporter José Antonio León i ha explicat que «en veure la sèrie de Rocío se m'ha remogut tot. Em vaig sentir una mica còmplice de tot el que es va moure en contra d'ella. Em vaig sentir malament i vaig decidir a explicar-ho».

El pla contra Fidel

La persona ha donat a conèixer que va formar part d'un pla per carregar contra el marit de Carrasco, cosa que va passar entre els anys 2000 i 2001. León ha explicat breument la història: «Hi ha un paparazzi, molt famós aquí a Sevilla i vinculat a Antonio David, que et va utilitzar per parlar malament de Fidel i aprofitar-se a favor seu». A això l'home ha afegit: «A mi em va dir que podia participar en la tele directament i a mi en aquesta època em feia il·lusió. Em vaig fer passar per un veí de Fidel, que el coneixia des de petit, que sabia de tots els tripijocs de Fidel... Quan jo realment no el coneixia de res».

De la mateixa manera, ha explicat que se li va indicar que digués de l'advocat «tot el que em passés pel cap i fos dolent: que si teníem mals hàbits, que si bevíem, que si era una mica agressiu...». El reporter ha volgut saber si a Carlos li consta que Antonio David estigués relacionat amb tota aquesta història i aquest ha respost: «No em consta res d'ell per darrere. A mi se'm va dir que era una exclusiva que es podia vendre a Telecinco directament. Vam fer tres o quatre proves diferents, les mateixes frases i al mateix carrer. Se'm va oferir diners en el cas que es vengués».

Davant això ha decidit intervenir la presentadora de 'Sálvame', Carlota Corredera, per recordar que en aquest temps va aparèixer una portada d'Antonio David en una revista dient: «M'emmalalteix veure Fidel amb els meus fills». El sevillà ha afegit: «Jo en aquell moment no sabia la relació del paparazzi amb Antonio David, però ara la tinc molt clara. És obvi (...) Jo era jove, em va oferir diners fàcils per parlar del paio aquest, teníem una amistat en aquella època i vaig decidir a fer-ho».


Comentaris

envia el comentari