Primer pla d'Andrea Gasca, participant de La Isla de las Tentaciones

El desastre estètic d'Andrea Gasca que la converteix en centre de burles: «Un quadre»

Andrea Gasca ha explicat les conseqüències de la seva última intervenció estètica

Andrea Gasca s'ha convertit en una de les concursants més polèmiques de 'La Isla de las Tentaciones' arran del seu pas pel programa, ja que no ha deixat ningú indiferent. Primer de tot, perquè ha estat protagonista de la majoria de les edicions del 'reality'.

Durant 'La Última Tentación', tot i que entrava amb la seva parella Roberto, amb qui porta pocs mesos, Andrea tornava a caure. Ja no només dins del 'reality', sinó també fora, perquè la 'influencer' li havia sigut infidel al seu xicot amb Manuel poc abans de tornar a República Dominicana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, amb el seu recentment estrenat canal de Mtmad, Gasca ha començat explicant el desastre estètic que li han fet en una clínica. De fet, s'ha vist obligada a viatjar fins a Turquia per arreglar-ho.

Una oportunitat que assegura haver gaudit, ja que a més que els preus són més econòmics, també ha pogut viatjar. «M'agrada cuidar-me, m'agrada arreglar-me, m'agrada veure'm bé i no em fa por passar per quiròfan», reconeixia al seu canal.

Andrea, que ha aparegut amb una bena en el seu nas i petits blaus en les seves galtes, ha deixat entreveure els resultats de la seva última intervenció. Tanmateix, aquesta no és la primera vegada que passa per quiròfan, perquè ja fa uns mesos es desplaçava al mateix país per fer-se una liposucció.

Andrea Gasca torna a passar per quiròfan per millorar el seu aspecte

Tot això només amb la intenció de millorar el seu aspecte físic, perquè tot i que és molt prima «havia agafat uns quilets» durant la pandèmia i volia recuperar «la figura que tenia abans».

No obstant això, aquesta vegada «més que per un tema estètic, ho he fet per un tema de salut». I és que la jove no era del tot conscient de les conseqüències que podria comportar-li.

«Jo vaig anar a una clínica bastant coneguda i he pecat perquè en comptes d'informar-me abans del que em farien, em vaig informar després», ha començat explicant.

«Va ser error meu, però per part del metge també. Jo vaig anar a fer-me el nas amb àcid hialurònic, me'l vaig fer i em va agradar molt. Em va agradar tant i tant que volia fer-m'ho així sempre, sense necessitat que m'haguessin de punxar ni fer res», afegeix.

«Llavors el metge em va dir que podia posar-me'l com un producte fix, i jo vaig dir: 'Doncs perfecte'», remarca. Però aquest va ser el seu error, ja que es tractava d'un producte una mica perillós i que fa temps que no es fa servir.

«Vaig veure que el 'Metracril' era un producte que s'utilitzava antigament, a la fi tenir això aquí em podia provocar problemes», assegura. «Que era convenient treure-ho, que era un producte que es feia servir fa anys».

Aquest va ser el motiu que la va portar a viatjar fins a Turquia per arreglar el problema a la cara. I, segons sembla, ha quedat molt satisfeta amb el resultat: «Ara estic molt contenta, se'm veu el nas molt millor».

No obstant això, els seus 'haters' no semblen pensar el mateix, i la publicació de Mtmad s'ha omplert de comentaris criticant la seva obsessió per la cirurgia estètica.

«Ets un quadre. I els ulls no te'ls pot operar? Exemple clar de quan no es dona per a més», li han escrit.

«Ingressaràs a un quiròfan, i t'informes del procés i el que et faran després de fer-t'ho? Però això és de veritat?», assenyalava una altra usuària.

«Jo no acostumo a comentar res d'aquestes coses, perquè a la fi és gent que no conec i em donen igual. Però el d'aquesta noia ja frega el patètic», comentava un altre.