Imatge de la parella formada per Dani Alves i Joana Sanz

El calvari de Joana Sanz, la dona de Dani Alves: un inici d'any per oblidar

La model canària va patir una greu pèrdua fa uns dies i actualment viu una situació molt complicada amb el seu marit

L'exjugador del FC Barcelona, Dani Alves, ja ha entrat en presó acusat per un delicte d'agressió sexual. La seva dona, Joana Sanz, ja ha parlat sobre el tema, però fa poc més d'una setmana, la model canària, casada amb el mite del Barça va patir un altre greu problema. La pèrdua d'un dels seus pilars fonamentals en la vida.

Després que Alves anés a declarar per, presumptament, agredir sexualment una jove de vint-i-tres anys el passat 30 de desembre i negués els fets en diverses ocasions, la jutgessa ja ha sentenciat el cas. Presó sense fiança per l'exmite brasiler blaugrana. Aquest escàndol ha destrossat la imatge que molts tenien del defensa culer.

Una relació inseparable

Dani Alves era molt conegut pel seu humor, l'optimisme i romàntic. La seva relació amb la model canària, Joana Sanz, que a conèixer a Barcelona i amb la que es va casar per sorpresa i en secret el passat 2017, és molt coneguda. Les seves mostres d'amor i afecte entre tots dos són constants i així ho fan saber a les seves xarxes socials, on pugen imatges dels moments romàntics entre tots dos.

Ara, després d'aquesta situació tan dura per la parella tot s'ha capgirat. La situació de la model és complicada i dura. I és que no ha estat l'únic drama recent que l'ha colpejat. La seva mare va perdre la vida fa poc més d'una setmana a causa d'un tumor.

La mare va morir en circumstàncies molt doloroses

La parella del jugador de futbol va viure un autèntic calvari amb la seva mare. Primerament, li van diagnosticar un tumor en l'úter de divuit centímetres i va reaccionar insultant a la ginecòloga, rebutjant operar-se. La dona, a més a més, patia una malaltia mental i la van ingressar en un psiquiàtric, on tenien empatia, però zero coneixements de medicina, assegurava Sanz.

La mare es dessagnava cada vegada que anava al lavabo i no li feien ni cas. Quan va aconseguir que la tractessin, va arribar un nou cop: «Em van dir aquí no s'hi pot quedar i nosaltres no podem fer res més. Sort que tinc els mitjans per contractar ajuda mèdica 24 hores per la meva mare, perquè si pels hospitals fos, s'hagués mort», afirmava la model.

La meva mare va signar per operar-se el 29 de novembre, però no li van donar quiròfan fins al 17 de gener. Massa tard per a la dona que va morir fa poc més d'una setmana. La model canària va intentar animar-la fins a l'últim moment. Sense la seva mare i ara sense la seva parella, Sanz segurament està vivint els pitjors moments de la seva vida.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp