Primer pla de Concha Velasco.

L'entorn de Concha Velasco decideix explicar la veritat

Concha Velasco torna a convertir-se en el centre d'atenció

La salut de Concha Velasco continua sent el tema que més preocupa a tots els seguidors de l'actriu. Per això, el seu entorn més proper no ha tingut cap problema a l'hora d'explicar públicament tota la veritat sobre el seu delicat estat.

El 22 de desembre passat, tots els mitjans de comunicació es van fer ressò d'una notícia força preocupant. I és que, després de la seva última visita a l'hospital, la 'Chica ye ye' va haver de ser traslladada al centre madrileny Puerta del Hierro a conseqüència d'un empitjorament en la seva salut.

Foto de Concha Velasco maquillada i mig somrient.
Concha Velasco preocupa tothom amb el seu últim ingrés hospitalari. | Europa Press
 

Després de veure l'enrenou que es va formar al voltant de Concha Velasco, els seus dos fills no van dubtar a posar-se en contacte amb la premsa per informar-los sobre el que havia passat.

A través d'un comunicat, Manuel va demostrar una altra vegada la seva bona educació a l'hora d'assegurar que, «durant els últims temps, s'ha debilitat la seva salut de manera ràpida i progressiva a causa de la seva malaltia».

Però el fill de Concha Velasco també va voler tranquil·litzar tots els fans de la seva mare, assegurant que «tots els trasllats, tractaments i ingressos que s'han produït han respost sempre a criteris mèdics prioritaris».

A més, i després de confirmar que aquest últim ingrés es deu «a aquestes directrius mèdiques», el cineasta va aprofitar l'ocasió per fer una petició important a tots els amics de l'artista.

«Si us plau, no li truquin per telèfon perquè es fatiga a l'hora de parlar i necessitem que estigui tranquil·la mentre finalitza aquest nou tractament».

Ara, el cercle més proper a Concha Velasco no ha pogut evitar pronunciar-se pel que fa a l'estat de salut actual de l'actriu.

Concha Velasco ja es troba millor

Concha Velasco ja es troba molt millor després de l'últim ensurt que es van emportar tots els seus éssers estimats. Després de diversos dies ingressada, el 31 de gener passat, l'artista va tornar a la seva residència situada a la localitat madrilenya de Las Rozas.

Tot i que els metges van assegurar que passaria les festes de Nadal a l'hospital, finalment, i després de notar una millora en el seu estat de salut, van prendre la decisió de deixar-la tornar a casa abans d'hora.

Fotomuntatge de Concha Velasco i la seva neboda Manuela Velasco.
Concha Velasco ja es troba molt millor. | GTRES
 

Ara, i en el seu últim esdeveniment social, la neboda de Concha Velasco no ha tingut cap problema a l'hora d'explicar tota la veritat sobre l'actual estat de salut de la seva tia.

Durant el photocall d'aquest esdeveniment, els reporters d'Europa Press van tenir l'oportunitat de parlar durant uns minuts amb l'actriu Manuela Velasco, que va assegurar que la 'Chica ye ye' ja està totalment fora de perill.

«Hi ha vegades que l'han de portar a l'hospital per fer-li proves, com a tothom», va assegurar, abans de confirmar davant d'aquesta agència de notícies que va tenir l'oportunitat de gaudir amb Concha Velasco aquest Nadal.

«He estat amb ella. Li vam posar l'arbre de Nadal a l'habitació i estava animadíssima», va dir la neboda de Concha Velasco molt emocionada.

«Per Nadal va recuperar l'esperit nadalenc», va apuntar, després de confessar que «es va voler maquillar, es va pintar, es va fer el seu propi photocall».

Foto de Manuela Velasco somrient.
Concha Velasco ha passat les festes de Nadal envoltada de la seva família. | Europa Press
 

Abans de reprendre els seus compromisos, Manuela Velasco va voler agrair públicament tot el suport i les mostres d'afecte que rep la seva tia diàriament. A més, l'actriu es va mostrar molt emocionada en recordar tota la gent que es preocupa per Concha Velasco.

I és que, des que els seus cosins van prendre la decisió d'ingressar-la en aquesta residència, no hi ha ni un sol dia que no rebi alguna visita.

«He coincidit en les visites amb moltes companyes de professió, grans amigues meves i companyes de la meva tia, que li han donat molta vida, tant a l'hospital com a la residència», ha conclòs la neboda de Concha Velasco.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp