Fotomuntatge de David Bustamante i Pablo Chiapella.

Pablo Chiapella confirma la notícia que el relaciona amb David Bustamante: és cert

Pablo Chiapella i David Bustamante formen una nova parella

David Bustamante ha començat el 2023 carregat de projectes i així ho explicava al seu perfil d'Instagram. «Un any ple de funcions, concerts i nova música!».

El càntabre, a més, ha començat una relació especial amb una altra cara coneguda de la televisió, Pablo Chiapella, famós per la sèrie La que se avecina.

David continua enamorat de la seva parella des de fa cinc anys, amb qui fa poc va viatjar a París. Encara que, de moment, no tenen plans de casament. Yana Olina és qui ocupa el seu cor, a més de la seva filla Daniella, de 14 anys, fruit de la relació amb l'actriu Paula Echevarría.

David Bustamante i Pablo Chiapella seran companys al nou espai de TVE, Ahora o nunca, que conduirà Mónica López. El programa, que va ser presentat en roda de premsa a Torrespaña, serà en directe i s'emetrà diàriament. El seu objectiu serà mostrar la riquesa del país, buscant que l'espectador vulgui també gaudir-ne i mantenir tota la seva essència.

Mónica López, un altre cop, es posa al capdavant d'un magazine a la televisió pública, com ja va fer amb La hora de La 1. «És un gran repte, però és fàcil perquè l'equip és espectacular. Un equip meravellós i professional, que té la mateixa il·lusió que jo, amb moltes ganes de fer coses divertides».

La meteoròloga va avançar que alguns dels temes que s'abordaran al programa seran: «Ciències, innovació, curiositats… Tot el que us pugueu imaginar. Tot és interessant i buscarem que així sigui». Comptarà amb connexions en directe, reportatges i es buscarà la participació ciutadana.

Un viatge per la riquesa natural, cultural, gastronòmica, històrica, artística, tradicional, paisatgística i saviesa popular d'Espanya. Ahora o nunca recorrerà monuments, mercats, paisatges, ciutats i pobles donant a conèixer l'essència del país.

Pablo Chiapella i David Bustamante compartiran programa a TVE

Algunes de les cares més conegudes formaran part del grup de col·laboradors, com José Corbacho, David Bustamante, María Zurita, Judit Mascó, Gonzalo Miró, Pablo Chiapella, Raquel Martos i Lucrecia, entre d'altres. Serà la primera vegada que Pablo Chiapella, Amador a La que se avecina, comparteixi programa amb Bustamante.

David es troba de gira per Espanya amb la representació del musical Ghost, donant vida al personatge de Sam. Tot un èxit que ha suposat un repte per al càntabre, que va haver de fer classes d'interpretació per preparar-se per a aquest nou projecte. Una proposta que no va dubtar ni un segon a acceptar.

Primer pla de David Bustamante mig somrient.
David Bustamante col·laborarà al programa 'Ahora o nunca'. | GTRES
 

A propòsit de la seva nova faceta com a actor, Bustamante afirmava: «Després de 25 anys de carrera, continuar aprenent és molt bonic. Un musical té poc a veure amb un concert. Als concerts em vesso al meu públic, aquí és cap a dins, cap al personatge».

Per Bustamante, treballar com a reporter a la televisió no serà una novetat. Al seu ampli currículum musical cal afegir la seva faceta com a reporter al programa Aquí la Tierra de TVE, presentat per Jacob Petrus. David recorre tot l'Estat buscant l'actualitat gastronòmica, visitant pobles, ciutats, productes i productors, acompanyat pels protagonistes de la localitat que visita.

Pablo Chiapella no somiava en ser actor quan era un nen

Pablo Chiapella, per la seva banda, és conegut pel seu paper a La que se avecina, la comèdia més longeva de la televisió espanyola.

Chiapella ha format part de l'elenc d'actors de la sèrie des de la primera temporada. L'actor es va fer conegut a Aquí no hay quien viva en la seva última etapa i també va participar a La hora chanante i Muchachada Nui.

Foto de Pablo Chiapella i la seva dona Natalia Puente.
Pablo Chiapella manté una relació amb Natalia Puente, amb qui té una filla. | GTRES
 

El manxec està casat amb l'estilista Natalia Puente i tenen una nena. Fill de mestres, de petit no somiava en ser actor. De fet, va estudiar la carrera de Magisteri i es va especialitzar en Educació Física. Va ser pel seu amic Ernesto Sevilla, Teodoro Rivas a La que se avecina, com va descobrir el món de la interpretació.

Ara la televisió ha unit Bustamante i Chiapella, un càntabre i un manxec, un cantant i un actor, que ara seran col·laboradors del nou programa Ahora o nunca. Una nova relació laboral que farà parlar molt.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp